Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorine büyük indirim geldi: O banka kartlarına sahip olanlar depoyu yarı fiyatına fulleyecek

Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorine büyük indirim geldi: O banka kartlarına sahip olanlar depoyu yarı fiyatına fulleyecek

Brent petroldeki artış ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam yapılmıştı. Gelen zamlar sonrası motorinin litresi 30 liraya kadar dayandı. Ucuza benzin ve motorin almak isteyen milyonlarca araç sahibi ise bankalar tarafından yapılan akaryakıt kampanyalarını yakın takibe aldı. Beklenen indirim haberi ise geldi. O banka kartlarına sahip olanlar indirimli benzin ve motorin alabilecek. Son tarih belli oldu! İşte 27 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar güncel benzin ve motorin fiyatlarını yakın takibe aldı. Ekim ayında üst üste gelen zamların ardından motorinin litresi 30 liraya kadar tırmanmıştı. Gelen haber ise araç sahiplerinin yüzlerini güldürecek. Ziraat Bankası akaryakıtta başlattığı indirim kampanyasını duyurdu. Benzin, motorin ve LPG'de görülmemiş indirim! Şartları karşılayan herkes akaryakıt fiyatlarında 75 TL indirim kullanabilecek. İşte 27 Ekim 2022 güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM GELDİ

Araç sahipleri dikkat! Ziraat Bankası müşterilerine özel başlattığı akaryakıt kampanyasını duyurdu. Kampanyanın 15 Kasım tarihinde sona ereceği ifade edildi. Anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üstü 4. akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart lira verilecek.

kmgggffg.jpg

KAMPANYANIN DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından yapılan akaryakıt kampanyasının detayları tek tek belli oldu. İşte Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyasının detayları:

Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.

BENZİN VE MOTORİN ALIŞVERİŞLERİNDE 75 TL İNDİRİM KAZANIN

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

kmfddfdf-4.jpg

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

SON TARİH 15 KASIM

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 21 Kasım 2022 tarihinde yüklenecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

27 EKİM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.65 TL
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 26,39 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,73 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.64 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 26,39 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,98 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 20.79 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 26,44 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 20.78 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 26,48 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 10,73 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN