Araç sahipleri dikkat! Tarih verildi, benzine büyük zam geliyor: 22 Aralık 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahipleri dikkat! Tarih verildi, benzine büyük zam geliyor: 22 Aralık 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Son dakika haberi... Akaryakıt fiyatlarında yaşanan zam ve indirim haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başında hem benzine hem de motorin fiyatlarına indirim uygulanmış ve fiyatlar yeniden değişmişti. Gelen son dakika bilgisine göre benzine büyük zam geliyor. Tarih verildi, akaryakıt alacaksınız elinizi çabuk tutun. Bu zam sürücüleri isyan ettirir. İşte 22 Aralık 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Son dakika akaryakıt haberleri: Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Pazartesi günü hem benzine hem de motorine indirim gelmişti ancak bu indirim sevinci kısa sürdü. Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisine göre benzine büyük zam geliyor. Bu zam araç sahiplerine kontak kapattırır. Peki benzine zam mı geliyor? 22 Aralık 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? Brent petrol kaç dolar oldu? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: BENZİNE BÜYÜK ZAM GELİYOR

Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisine göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 67 kuruşluk zam gelecek. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişim olmayacak.

gfgf-3.jpg

GELEN ZAM SONRASI GÜNCEL FİYATLAR

Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı ortalama olarak İstanbul’da 18,63 TL’ye, Ankara’da 18,84 TL’ye, İzmir’de 18,83 TL’ye yükselecek. Motorinin litre fiyatı ortalama olarak İstanbul’da 22,02 TL, Ankara’da 22,18 TL, İzmir’de 22,28 TL seviyesinde bulunuyor.

BRENT PETROL NE KADAR?

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 82,42 dolardan işlem görüyor. Dün 80,89 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 79,99 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün kapanışa göre yüzde 0,41 artarak 82,42 dolar oldu.

Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 76,42 dolardan alıcı buldu. Fiyatlardaki kısıtlı yükselişte, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de talebin artacağı beklentisi etkili oldu.

Amerikan Petrol Enstitüsü, ülkenin ham petrol stoklarında geçen hafta önceki haftaya göre yaklaşık 3 milyon varil düşüş tahmin edildiğini açıkladı. Piyasa beklentisi, stokların 167 bin varil azalacağı yönündeydi. ABD'nin ham petrol stoklarındaki düşüş öngörüsü, ülkede talebin güçlendiği algısıyla fiyatlardaki yükselişi destekledi.

22 ARALIK 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 17.93 TL
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 22.01 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,51 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 17.92 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.99 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.87 TL

dff.jpg

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATI

  • Benzin fiyatı: 18,14 TL
  • Motorin fiyatı: 22,22 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI İ

  • Benzin fiyatı: 18,12 TL
  • Motorin fiyatı: 22,27 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN