Araç sahiplerine bu kez iki iyi haber birden! Akaryakıt zammı iptal

Araç sahiplerine bu kez iki iyi haber birden! Akaryakıt zammı iptal

Gece yarısı motorine gelen zammın ardından bu gece benzin ve motorine bir zam daha geleceği iddia edilmişti. Ancak işler değişti ve araç sahiplerine bu kez iki iyi haber birden geldi. Gazeteci Alaattin Aktaş, benzin ve motorine zam geleceğine dair iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son noktayı koydu…

ESMAGÜL KOÇAK

Ekonomi Gazetecisi Alaattin Aktaş, dün X hesabından yaptığı paylaşımla milyonlarca sürücüye kötü haberi duyurmuştu. Gece yarısı motorine gelen 1,38 liralık zamma dikkat çeken Aktaş, bu gece yarısı için de yeni bir zammın sinyalini vermiş ve bu doğrultuda benzine 2 TL zam geleceği beklentisi oluşmuştu.

“AKARYAKIT İSTASYONLARINA HÜCÜM ETMEYE GEREK YOK”

Milyonlarca sürücü ikinci bir zam dalgasına karşı tedbirini almaya başlarken, Aktaş son paylaşımıyla güzel haberi verdi. Dün yaptığı ikinci zam uyarısını hatırlatan Alaattin Aktaş, bu bilgilerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Ne akaryakıta ne de motorine zam gelmeyeceğinin altını çizen Aktaş, bugünkü fiyatların yarın da geçerli olacağını belirterek, “Akaryakıt istasyonlarına hücum etmeye gerek yok” dedi.

Güncel akaryakıt fiyatları ise şöyle:

İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 38,36 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 38,28 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41,67 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41,60 TL

Ankara

Ankara'da benzin litre fiyatı: 39,03 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı: 42,40 TL

İzmir

İzmir'de benzin litre fiyatı: 39,22 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı: 42,59 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN