Araç sahiplerine güzel haber! 5 kat indirim birden geliyor: Liste baştan sona değişiyor!

Araç sahiplerine güzel haber! 5 kat indirim birden geliyor: Liste baştan sona değişiyor!

Araç sahiplerine müjde! Yakıt fiyatlarında indirim yapılacak! İndirimden kimler yararlanabilir? İşte detaylar...

Petrol Ofisi yaptığı açıklamada, "Hepsiburada Premium müşterilerine özel Petrol Ofisi Mobil’de 5 kat Positive Puan kazanma fırsatı" ifadelerini kullandı. Bu açıklama çerçevesinde; 31 Aralık 2023 gününe dek Hepsiburada Premium üyesi müşterilerin anlaşmalı olduğu Petrol Ofisi birimlerinden gerçekleştirecekleri akaryakıt ile otogaz harcamaları için 5 kat Positive Puan verilecek. Bu puanlar daha sonraki yakıt alışverişlerinde totaldeki tutara göre indirim olarak kullanılacak.

Hepsiburada Premium üyelerinin Petrol Ofisi akaryakıt fırsatından yararlanabilmeleri için, IOS veya Android olan telefonlarına Petrol Ofisi mobil uygulamasını yüklemeleri ve kampanya bölümüne Hepsiburada'nın verdiği kampanya katılım kodunu bir kerelik girmeleri şarttır. Bu kampanyadan yararlanmak için yakıt harcamasını Petrol Ofisi Mobil uygulamasına kaydeden Positive Card ya da plakası ile yapması şart olan plaka ile kayıt yapıldıysa ilk alışverişte Petrol Ofisi istasyon marketlerinde plaka onaylanması gereklidir. Plaka onaylandıktan sonra bütün alışverişlerde otomatik haldpuan kazanılacaktır.

yakıt alışverişi

Yapılan açıklama kapsamında; elde edilen puanlar hızlıca yüklenir ve Positive Card altyapısı ile anlaşma yapılan Petrol Ofisi istasyonlarında gerçekleştirilecek akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 31 Mart 2023 gününe dek kullanılabilir. Bu puanları nakit olarak kullanmak mümkün değildir.

Hepsiburada tarafından verilen kampanya kodunun her vatandaşa özel olduğu ve bir sebeple iptali ya da iadesi yapılan siparişlerde indirim kodunun tekrar aktifleştirilemeyeceği, yalnızda bir defa kullanılabileceği belirtilen açıklamanın devamı şu şekilde:

"Hepsiburada ve Petrol Ofisi A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. 100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir. İndirimli işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez. Petrol Ofisi ve Hepsiburada gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir."

Hangi ilde yakıt fiyatları ne kadar?

İstanbul

Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı 21,31 lira

Motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20,38 lira

LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,63 lira

Bir litre benzin fiyatı: 21,35 lira

Motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20,44 lira

LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 12,09 lira

Ankara

Benzin fiyatı: 21,75 lira

Motorin fiyatı: 20,84 lira

LPG fiyatı: 12,10 lira

İzmir

Benzin fiyatı: 21,73 lira

Motorin fiyatı: 20,92 lira

LPG fiyatı: 11,88 lira

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN