Araç sahiplerinin cebi bayram edecek! Akaryakıtta zam değil indirim var! LPG, motorin, benzin…120 TL elinize kalacak

Araç sahiplerinin cebi bayram edecek! Akaryakıtta zam değil indirim var! LPG, motorin, benzin…120 TL elinize kalacak

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan akaryakıt fiyatlarına her gün yeni bir zam gelirken vatandaşın cebi de yanıyor. Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek açıklama nihayet geldi. Akaryakıt harcamalarınızda 120 TL cebinize kalıyor. İşte indirim detayları…

Akaryakıt alışverişlerinde sürücülerin gözü de ibreden ayrılmıyor. Akaryakıt fiyatları her gün yeni bir zam ile vatandaşın cebine vurgun yaparken yeni kampanya Petrol Ofisi’nden geldi. Tek seferde yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 120 TL hediye yakıt kazanabilirsiniz. Yeni kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Petrol Ofisi kampanya detaylarını paylaştı. İşte indirim detayları…

PETROL OFİSİ KAMPANYA DETAYLARI

16 Kasım 2023 tarihi ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Paraf üyesi olan Petrol Ofisi istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri 4 yakıt alışverişinize 120 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Otogaz alışverişlerinde geçerli olacak 120 TL tutarındaki hediye akaryakıt için yapılması gerekenlerde tek tek açıklandı.

paraf-petrol-kapak.jpg

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin ilk alışverişten önce Paraf Mobil üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak veya bankada kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden PO yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi silip üzerinden veya Paraf Mobil üzerinden aktarılacak. Kazanımlar ise SMS ile bildirilecek. Kampanya kapsamında kazanılan tutar kazanımın ertesi günü harcama yapılan karta yüklenecektir. ParafParalar 10 Şubat 2024 tarihine kadar Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek.

akaryakit-istasyonu.jpg

Kampanya müşteri bazlı olmakla birlikte her müşteri Kampanyayı en fazla bir kez katılabilecek. Toplam kazanım tutarı ise 120 TL olarak belirtildi. Paraf para kazanmak isteyen kişilerin mutlaka Kayıt olduktan sonra harcama yapması gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisi verilmesinden sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonları, www.paraf.com.tr, Paraf Mobil’de Program Ortakları sayfasından firma adı alanına “Petrol Ofisi” yazarak tüm listeyi öğrenebilirsiniz. Aynı gün içerisinde yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında yer almaktadır.

Kazandığınız ParafParaların son kullanım tarihi 10 Şubat 2024 olmakla birlikte saat 21.59'a kadar kullanılması gerekmektedir. Tüm paralar 11 Şubat 2024 tarihinde geri alınıyor. Kampanyayı sms ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralar ile 3444’e SMS göndermesi gerekmektedir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN