Artık spor araba denince aklınıza Ferrari, Porsche gelmesin! Xiaomi'den müthiş başarı: Hem de çok ucuza

Xiaomi otomobil dünyasına iddialı girişiyle ses getirmeye devam ediyor. Xiaomi paylaştığı son videoyla SU7'nin etkileyici performansını sergiledi. Artık spor araba denince aklınıza Ferrari, Porsche gelmesin! Xiaomi'den müthiş başarı! Hem de çok ucuza...

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bugün ilk elektrikli otomobili SU7'nin performansını gösteren bir video paylaştı.

gcbbxyyw8ae4k-u.jpg

SU7, sıfırdan 100 km/s hıza sadece 2,78 saniyede ulaşabilen özel bir elektrik motoru olan Xiaomi'nin geliştirdiği HyperEngine V6 ile güçlendiriliyor. Ayrıca, 33,3 metrelik kısa fren mesafesiyle dikkat çeken araç, 100-0 km/s hızında bu performansıyla güvenlik konusunda da iddialı bir duruş sergiliyor.

gcbbatoxyaasxkw.jpg

Xiaomi'nin HyperEngine V6 elektrik motoru, 21.000 RPM dönme hızına ulaşabilme özelliğiyle öne çıkıyor.

gcbbxyxxcaaznc0.jpg

Gelecekteki planlarına dair de bilgi veren Xiaomi, 2025'te piyasaya sürmeyi planladığı HyperEngine V8 ile daha da iddialı. 27.200 RPM hıza ulaşabilen bu motor, silikon karbür inverter verimliliği %99,85 ile rekor bir seviyede enerji tasarrufu sağlıyor.

gcbbxyywwaa7du5.jpg

150.000 yuanlık fiyat etiketi, Xiaomi'nin rekabetçi bir fiyat stratejisi izlediğini gösterirken, dolar bazında 20.700 dolar civarındaki fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN