Asgari ücrete zam gelmeden eridi! Reyonlarda kallavi zam... Fiyatlar viral oldu

Asgari ücrete zam gelmeden eridi! Reyonlarda kallavi zam... Fiyatlar viral oldu

Asgari ücret zammının açıklanmasıyla beraber, marketler zincirinde etiketler güncellendi. Ülke gündeminde yer alan zamların ardından reyonlardaki fiyatlar tepki çekiyor. Tüketicilerin gündeminde olan zamlara yenileri eklendi. Paylaşılan fiyatlar viral oldu. İşte asgari ücret zammı sonrasında fiyatlar...

2023 yılının sonunda asgari ücret zammı duyuruldu. Ülke gündemine oturan asgari ücret, 24 saattir gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücrete zam gelmeden eridi.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI GELMEDEN ERİDİ

Ülkemizde yer alan dev zincir marketler tarafından paylaşılanlar milyonları hayretler içerisinde bıraktı. Asgari ücrete gelen zamların ardından bir marketin sebze bölümünde paylaşılan fiyatlar dikkat çekti. Sadece bu kadarla kalmayarak zincir marketlerde gece mesaisiyle etiketlerin değiştirileceği sosyal medyada paylaşılmıştı. Viral olan fiyatlar ise asgari ücretlinin gündeminde yer aldı.

gcb1xmbxmaacdez.jpg

SEBZE REYONUNDA KALLAVİ ZAM

Asgari ücret zammının ardından sosyal medyada bu kez de marketlerin sebze reyonundan paylaşılan görsel viral oldu. Sebze reyonundan çekilen sebzelerin kilo fiyatları ise şu şekilde;

  • Sivri Biber: 79,50 TL
  • Patlıcan: 84,90 TL
  • Karnabahar: 68,50
  • TL Çarliston Biberi: 55,90 TL
  • Salkım Domates: 75,90 TL
  • Slor Salatalık: 49,50 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN