Asgari ücretliye Bakan Bilgin'den müjde geldi! Temmuz 3.000 TL ek ödeme yapılacak: Asgari ücrette bayram zammı!

Asgari ücretliye Bakan Bilgin'den müjde geldi! Temmuz 3.000 TL ek ödeme yapılacak: Asgari ücrette bayram zammı!

En düşük emekli maaşında yapılan zam ile birlikte asgari ücretliler zam beklentisine girdi. Zam beklentisi içerisinde olan asgari ücretli çalışanlara ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den müjdeli haber verildi. Asgari ücretli çalışanların maaşına ek ücret yansıtılacak. Peki asgari ücret ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

BAKAN BİLGİN ASGARİ ÜCRETLİYE MÜJDEYİ VERDİ!

Son zamanlarda sürekli olarak gündemde yer alan asgari ücret zammına dair yeni gelişmeler yaşandı. Kısa bir süre önce güncellenen en düşük emekli maaşı ile birlikte asgari ücretli çalışanlar zam beklentisi içerisine girdi. Daha öncesinde zam yapılmayacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin daha sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte zam müjdesini vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte asgari ücret zammı Temmuz ayında yapılacak. Fakat yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara asgari ücret müjdesi geldi. Asgari ücretli çalışan vatandaşlara 1.000 TL ek destek ödemesi yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklama ile birlikte asgari ücretli çalışanların beklediği müjdeli haber geldi. Asgari ücretli vatandaşlar Temmuz ayına kadar her ay 1.000 TL ek ödeme alacak. Bu durumda ise güncel maaş 9 bin 500 TL'ye yükseliyor.

5e158d047af5072ae8d29421.webp

TEMMUZ AYINA KADAR HESAPLARA YATIRILACAK

En düşük emekli maaşına yapılan ara zam ile birlikte alevlenen asgari ücret zam konusuna dair gelişmeler meydana geldi. Milyonlarca asgari ücretli çalışan vatandaşlara seçim öncesinde müjdeli haber geldi. Asgari ücretli çalışanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte Temmuz ayında zam yapılacağı belirtilmişti.

Hedef olarak gösterilen Temmuz ayı ile birlikte asgari ücretlilerin durumu değerlendirilerek zam kararının verileceği belirtilmişti. Asgari ücretlileri sevinçten havaya uçuracak haber ise kısa bir süre önce geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücretliyi sevindiren haberi verdi. Temmuz ayına kadar asgari ücretliye 1.000 TL ek ödeme yapılacak.

dhatcfrxuaytwfu.jpg

ASGARİ ÜCRETLİYE 3 BİN TL EK ÖDEME!

Temmuz ayına kadar yapılacak olan ek ödeme ile birlikte Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yatırılacak. Toplamda ise 3.000 TL ödeme yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN