Asgari ücrette flaş gelişme! Fatih Portakal kulislerde dönen o bilgiyi açıkladı: “Asgari ücrete yapılacak zam bu”

Asgari ücrette flaş gelişme! Fatih Portakal kulislerde dönen o bilgiyi açıkladı: “Asgari ücrete yapılacak zam bu”

Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinesinin belli olması ile birlikte gözler de asgari ücret zammına çevrildi. Tüm Türkiye tarafından merakla beklenen asgari ücret zammı ile ilgili açıklama Fatih Portakal'dan geldi. İşte Fatih Portakal'ın asgari ücret açıklaması…

Geçtiğimiz yıl asgari ücrete yapılan ara zam uygulaması ile birlikte gözler 2023 yılındaki ara zam tutarına çevrildi. Seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte geçtiğimiz hafta kabine üyeleri de açıklandı. Temmuz ayına kısa bir süre kala emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları ile birlikte asgari ücret zamları da önem kazandı. Aralık ayında yapılan zam oranı ile 8.506 TL'ye yükselen asgari ücret ödemeleri için yeni rakamlar belli oldu. Gazeteci Fatih Portakal asgari ücret için konuşulan rakamları açıkladı. İşte Fatih Portakal'ın asgari ücret açıklaması…

ASGARİ ÜCRET ZAMMI BELLİ OLDU

Sözcü TV’de ana haber bültenini sunan Fatih Portakal, milyonlarca vatandaşın beklediği asgari ücret zamları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hükümet kaynaklarından alınan bilgiler doğrultusunda seçim sürecinin ardından asgari ücret için belirlenen rakamların belli olduğunu duyuran Portakal, “Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sürecinde insanların gelir kaybından dolayı bir düzenlemeye gidileceğinin sözünü vermişti. Asgari ücret 11 bin 500 TL olacak. Konuşulan rakam bu" şeklinde konuştu.

fatih-portakal.jpg

İŞVERENLERE SEVİNDİREN HABER

Kulislerde dolaşan bilgileri paylaşan Gazeteci Fatih Portakal, yaptığı açıklama ile işverenlerin yüzünü güldürdü. Ödemeler kapsamında işverenlere de kolaylık sağlanacağını belirten Portakal, “Bu konuda da sürpriz bir çalışma varmış. Ne olduğunu öğrenemedim. İşverene de bir kolaylık sağlanacakmış" ifadelerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN