ATM satın aldı, milyonları kaldırdı! 67 bin TL’si şimdi bir servet oldu! 11 milyon TL kazanç…

ATM satın aldı, milyonları kaldırdı! 67 bin TL’si şimdi bir servet oldu! 11 milyon TL kazanç…

18 yaşından beri milyoner olma hayali ile yanıp tutuşan genç girişimci 67.000 TL'ye satın aldığı ATM'den milyonları kazandı. Kendisini zengin edecek yetenek ve fikirden yoksun olsa bile en mutsuz anında attığı o adım bir servetin kapılarını araladı. İşte genç girişimcinin milyonerlik hikayesi…

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde doğan Paul Alex,18 yaşından beri kurduğum milyoner olma hayalini gerçeğe dönüştürdü. 1988 doğumlu olan genç girişimci attığı adım ile birlikte kendisine büyük bir servet kazandırdı. 26 yaşında polis teşkilatına katılmadan önce gece kulübü tanıtımı ve bulaşık makinesi pazarlama işlerinde çalışan Alex, sabit maaş alabilmek için polis teşkilatına girdi. 2 yıllık dedektiflik sürecinin ardından kazandığı parayla öyle bir hamle yaptı ki milyonları cebine koydu. İşte genç girişimcinin milyonerlik hikayesi…

GÜNDE 3 SAAT UYKUYLA…

Ayda yaklaşık 2000 dolar yani 64.000 Türk Lirası kazanan Alex, günde yalnızca 3 saat uyku ile 16 saatlik bir çalışma süreci ile boğuşuyordu. Hem riskli hem de yorucu olan işi nedeniyle ne ailesine ne de arkadaşlarına vakit harcayamayan Alex, bu sürecin kendisi için uygun olmadığını kısa sürede anladı. Yeni atılımlar için kolları sıvayan Alex, 29 yaşında 2017 yılında bir meslektaşının ATM almayı düşündüğünü söylemesi ile birlikte konu üzerinde çalışmaya başladı.

atm-aldi.jpg

Araştırmalara dalarak çevrimiçi forumlara göz atan Alex, ATM İşletmeciliği hakkında YouTube üzerinden videoları izlemeye başladı. İlk ATM'sini ise $2100 dolara Yani yaklaşık 67.000 Türk lirasına satın alan Alex, bir güzellik salonuna yerleştirdiği ATM ile birlikte elde ettiği kazanç da sürpriz oldu.

AYDA 15.000 TL KAZANDI

Bu süreç içerisinde işlem Başına 3 dolar yaklaşık olarak 90 Türk lirası alan Alex ücretlerden aylık $500 Yani 15.000 Türk Lirası kazanmaya başladı. Milyoner olma yolunda adım adım ilerleyen genç girişimci, daha büyük işler yapabilmek amacıyla işletme banka hesabı açtı. İyi bir konum seçmesinin karını önemli ölçüde etkileyebileceğini düşünen Alex tırnak salonları, berber dükkanları ve süpermarketler ile birlikte dövme salonlarına hedef olarak belirledi.

Bu süreçte en zor işlem makinayı programlamak olurken başlangıç bütçesi olarak kendine 2000 dolar belirledikten sonra 5 tane daha ATM satın alarak toplam 6 ATM'den aylık yaklaşık 3 bin dolar 90.000 Türk Lirası kazandı. Kredi borcunu hızlı bir şekilde kapatarak 18 ayda 24 tane ATM satın alarak 15.000 dolar yani 447.000 TL Türk Lirası kazandı.

atm-milyoner.jpg

3,5 MİLYON NET KAZANÇ

Ardından ATM tabanlı işletme kurma konusunda yardımcı olmak için şirket kuran Alex, müşterilerin en iyi konumları bulma konusunda nasıl bir yol izleyeceği hakkında yol gösterdi. Kişisel ATM'lerinden elde ettiği kazançlar doğrulanmasa da, 'ATM Together'ın Ocak 2021'den Nisan 2023'e kadar toplamda 12 milyon dolar (yaklaşık 383 milyon Türk Lirası) satış ve yaklaşık 3.5 milyon dolar (yaklaşık 111 milyon Türk Lirası) net kar elde ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN