Ayçiçek yağlarında bal kaymak gibi indirim! Fiyatlar dibi gördü... O markette yüzde 20'ye varan indirim!

Ayçiçek yağlarında bal kaymak gibi indirim! Fiyatlar dibi gördü... O markette yüzde 20'ye varan indirim!

Ülke gündeminde ekonomiyi tartışmak için sık sık gündemde yer alan ayçiçek yağı fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Marketler tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte ard ardına indirim alan ayçiçek yağı dibi gördü. Fiyatları sürekli olarak artış gösteren ayçiçek yağı fiyatları son dönemde düşüşe başladı. Ev halkının kovaladığı ayçiçek yağı indirimi ayağınıza geldi. Peki ayçiçek yağı o markette ne kadar? İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ AYAĞINIZA GELDİ!

Ülke gündeminde uzun zamanlardan itibaren yer alan ayçiçek yağı gündemden düşmüyor. Son zamanlarda gelen indirimler ile birlikte gündem olmayı başaran ayçiçek yağı fiyatları mutfak alışverişinin göz bebeği olarak biliniyor. Ülkemizde meydana gelen enflasyon ve ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı yeniden düşüşe geçti.

Geçtiğimiz dönemde büyük bir artış ile birlikte sosyal medyanın alay konusu olan ayçiçek yağında indirim açıklandı. Mutfak malzemeleri arasında temel ihtiyaç kategorisine rahatlıkla alınabilen ayçiçek yağı gündemden düşmek bilmiyor.

Pandemi döneminde yaşanan kapanma ve Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş dolayısıyla büyük bir fiyat artışı yaşayan ayçiçek yağı fiyatlarında yeniden düşüş görülüyor.

oil-bottles-shelves-store-series-sunflower-olive-other-types-horizontal-shelving-interior-supermarket-shop-51207942.jpg

MİGROS'TA ÇILGIN İNDİRİM BAŞLADI!

Mutfak ürünlerinin en temel ihtiyaçlarından birisi olarak yer edinen ayçiçek yağı ülkemizde meydana gelen enflasyon ve dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte peş peşe zam aldığı günler geride kaldı. En çok zamlanan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağına dair şok eden gelişmeler meydana geliyor.

Ülkemizde yer alan en büyük süpermarketlerden birisi olan Migros, ayçiçek yağı kampanyası başlattı. Uygun ayçiçek yağı için market market gezen vatandaşlara "dur" diyecek marketten büyük indirim geldi.

054ac38c526e44d59e03.jpg

AYÇİÇEK YAĞLARINDA YÜZDE 20 İNDİRİM!

Migros tarafından başlatılan kampanya ile birlikte ayçiçek yağ fiyatlarında büyük bir düşüş meydana geldi. Yüzde 20'ye varan indirimler ile birlikte tüketiciler soluğu Migros marketlerinde aldı. Peki yeni gelen indirim ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu? İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları şu şekilde;

Migros ayçiçek yağı 133,90 TL

1.png

Komili ayçiçek yağı 155 TL

2-001.png

Emek ayçiçek yağı 149,90 TL

3-001.png

Yudum ayçiçek yağı 169,90 TL

4-001.png

Abalı ayçiçek yağı 162,90 TL

5-001.png

Orkide ayçiçek yağı 129,90 TL

7-001.png

Oba ayçiçek yağı 162,90 TL

6-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN