Az ödemeyle yer sahibi olma fırsatı! Milli Emlak'tan yeni arsa ilanı: Sadece 6 bin lira

Az ödemeyle yer sahibi olma fırsatı! Milli Emlak'tan yeni arsa ilanı: Sadece 6 bin lira

Son zamanlarda duyurduğu uygun fiyatlı arsa satışlarıyla dikkat çeken Milli Emlak'tan yeni ilanlar gelmeye devam ediyor. Son ilanında 6 bin liraya yatırım imkanı sunan Milli Emlak, satış detaylarını da açıkladı. İşte, o detaylar...

Konut fiyatlarındaki durgunluk birçok kişiyi uygun fiyatlı arsalara yönlendirirken, arsa fiyatları adeta patlama yaşıyor. Bu noktada devreye giren Milli Emlak ise yayınladığı uygun fiyatlı arsa ilanlarıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak tarafından yayınlanan arsa ilanlarına başvuru yapan vatandaşlar bu sayede arsa sahibi olma fırsatı yakalıyor.

UŞAK'TA 6 BİN LİRAYA ARSA

Milli Emlak son olarak paylaştığı ilanda Uşak'ın Eşme ilçesinden bir arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini ihale çıkış bedeli 30.000 TL olarak belirlenirken, satışa katılmak için belirlenen teminat bedeli ise 6.000 TL oldu.

p-h-13-ic.jpg

İşte Milli Emlak Uşak Eşme arsa ilanının detayları:

- Tahmin Edilen İhale Bedeli:₺30.000,00

- Teminat Bedeli: ₺6.000,00

- Uygun Yüzölçümü: 1.200,00 m²

- İhale Tarihi: 26/09/2023

- İhale Saati:09:30

- İhale Yeri - İletişim Adresi: https://usak.csb.gov.tr/

- Telefon: (276) 223 70 67

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN