Bakanlıktan açıklama geldi! 2,7 milyar TL ödeme hesaplara yatırıldı! ATM'den hemen kontrol ediniz

Bakanlıktan açıklama geldi! 2,7 milyar TL ödeme hesaplara yatırıldı! ATM'den hemen kontrol ediniz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Nisan ayı ödemeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaşlılık ve engellilik aylığı ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken Bakan Yanık, 1,5 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu. İşte ödemeler hakkında merak edilen tüm detaylar…

2023 yılı nisan ayı itibarıyla vatandaşlar da ödemeler hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Nisan ayında 1,5 milyar TL yaşlılık aylığı ödemesi yapıldığını belirten Bakan Yanık 1,2 milyar TL tutarında ise engelli aylığının hesaplara yatırıldığını aktardı. İşte ödemeler hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILDI

Yaşlı vatandaşlar ile birlikte engelli vatandaşlara bakanlık tarafından sağlanan destek ödemeleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. 2023 yılı Nisan ayına geçiş yaparken ödemeler hakkında araştırmalarda hız kazandı. Düzenli sosyal yardım programları geliştirildiğini belirten Derya Yanık, engelli ve yaşlı vatandaşların toplum hayatına tam ve etkin katılımlarını sağlamak için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

para-paraa.jpg

Bakan Yanık, eğitimden sağlığa ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda vatandaşların yanında olduğunu vurguladı. Yapılan ödemeler için açıklamalarda bulunan Derya Yanık, Nisan ayında 2,7 milyar TL tutarında yaşlılık aylığı ve engellilik aylığının hak sahiplerinin hesabına yatırıldığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN