Balıkesir'de suya yüzde 15 indirim geliyor: Ahmet Akın söz vermişti

Balıkesir'de suya yüzde 15 indirim geliyor: Ahmet Akın söz vermişti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, haziran ayından itibaren su fiyatlarında yüzde 15 indirim yapılacağını müjdeledi. Akın, indirim kararını "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak, hemşerilerimizin refah seviyesini yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Su, temel bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyacın karşılanmasında vatandaşlarımızın üzerindeki yükü hafifletmek istiyoruz. Bu nedenle, su fiyatlarında %15 indirim yapma kararı aldık" diyerek açıkladı.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden önce, suya indirim yapma sözü veren CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü'nün (BASKİ) açılışında, ilk Genel Kurulu'nda suya yüzde 15 indirim uygulanması yönünde teklifini meclis üyelerine sundu.

Teklifin komisyon toplantısında değerlendirilmesinin ardından 28 Mayıs Salı günü Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci görüşmesinde oylamaya sunulması bekleniyor.

Teklifin kabul edilmesinin ardından Balıkesirlilerin su faturaları haziran ayında yüzde 15 indirimli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN