Banka günlük ATM para çekme limitleri ne kadar? Bu limit nasıl arttırılır? Bir ATM'den tek seferde ne kadar para çekilebilir? Bankaların günlük ATM para çekme limitleri

Banka günlük ATM para çekme limitleri ne kadar? Bu limit nasıl arttırılır? Bir ATM'den tek seferde ne kadar para çekilebilir? Bankaların günlük ATM para çekme limitleri

Bankaların günlük ATM para çekme limitleri ne kadar? Bu limit nasıl arttırılır? Bir ATM'den tek seferde ne kadar para çekilebilir? Soruları pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Banka şubeleri ülkemizdeki en yoğun yerlerden biridir. Bu nedenle vatandaşlar, bankalardaki mali işlerini yapmak için ofislere gitmek yerine, işlemlerini mümkün olduğunca internet bankacılığı veya ATM üzerinden yapmak istemektedir. Bu olaylardan biri de geri çekilme sürecidir. ATM'lerden hemen küçük para çekme işlemleri yapabiliyoruz ancak gerekirse ATM'ler sınırlamadan dolayı her zaman büyük miktarlar vermiyor. Bunun nedeni, her bankanın bir ATM'den günde belirli bir miktar para çekmenize izin vermesidir. Hangi ATM'den ne kadar para çekilebilir? Aşağıdaki liste tüm ATM'ler için para çekme limitlerini göstermektedir.

GARANTİ BANKASI ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Garanti Bankası'nın günlük nakit limitleri aşağıdaki gibidir. Bu tutarlardan daha fazlasını çekmek isterseniz belirli bir ücret ödemeniz gerekecektir.

• Mevduata bağlı para kartının ATM'den günlük çekme limiti 2000 TL'dir.

• Kredi kartı avansları için günlük ATM para çekme limiti 4.000 TL'dir.

• ATM kartsız işlemlerde karekodlu günlük çekim limiti 3.000 TL'dir.

Ziraat Bankası ATM para çekme limiti Ülkemizin en büyük bankalarından biri olan

Ziraat Bankası, ATM'den para çekmek isteyen vatandaşlar için günlük 1500 TL limit belirledi. Bu tutarın üzerinde para çekmek isteyenler ek komisyon ödeyerek de para çekebilirler.

İŞ BANKASI ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

İş Bankası, çoğu banka gibi günlük 1500 TL para çekme limiti belirleyen bankalardan biridir. Bu tutarın üzerinde para çekmek isterseniz ek bir ücret ödemeniz gerekecektir.

YAPI KREDİ BANKASI ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Yapı Kredi Bankası müşteri grubuna göre nakit limiti belirlemiştir. Maaşlı müşteri için günlük para çekme limiti 1.500 TL iken, bireysel bankacılık müşterileri için limit 3.500 TL ve özel bankacılık müşterileri için 5.000 TL'dir. Bu tutarın üzerinde para çekmek isterseniz, bir ücret ödemeniz gerekecektir.

VAKIFBANK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Vakıfbank müşterisi günlük 1500 TL para çekebilir. Bu tutarı aşan para çekme talepleri için sizden ek ücret alınacağını lütfen unutmayın.

AKBANK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Akbank ATM müşteri nakit çekme limiti 1500 TL'dir. Ancak, bazı kartların daha yüksek bir para çekme limiti olabilir.

QNB FİNANSBANK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Finansbank, müşterilerine göre farklı çekim limitleri belirleyen bankalardan biridir. Maaşlı müşteriler için günlük para çekme limiti 1500 TL, Enpara müşterileri için 7000 TL'dir. Bu miktarlar müşterinin ihtiyacına göre arttırılabilir.

HALKBANK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Halkbank, ATM'den para çekmek isteyen müşterilerine minimum limit koymuş belki de bankadır. Zira Halkbank ATM'sinden para çekmek isterseniz tutar günlük 1000 TL'dir. Bu miktarın üzerindeki para çekme işlemleri ücrete tabi olacaktır.

ODEABANK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Odeabank, müşterilerinin günlük para çekme limitini 1500 TL ile sınırlandırdı. Bu tutarın üzerinde para çekebilirsiniz. Ancak bunun için bir komisyon ödemeniz gerekecek.

DENİZBANK ATM'Sİ PARA ÇEKME LİMİTİ

Denizbank ATM'sinden para çekmek isteyen müşterilerin günlük 1990 TL limiti vardır. Banka dışı müşteriler en fazla 49 TL çekebilir.

KUVEYT TÜRK ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Kuveyt Türk ATM para çekme limiti 1500 TL olarak belirlendi. Ancak işlem hacminiz büyükse banka size avantaj sağlar ve limiti 3.000 TL'ye kadar yükseltebilir. Bunun için banka ile iletişime geçmelisiniz.

TEB ATM GÜNLÜK PARA ÇEKME LİMİTİ

Türk Ekonomi Bankası'ndan veya TEB ATM'den para çekmek isterseniz günlük maksimum 1000 TL çekebilirsiniz.

ATM'DEN PARA ÇEKME LİMİTİ NASIL ARTTIRILIR?

Bankanızın verdiği günlük limit size uymuyorsa ve artırmak istiyorsanız direkt olarak bankanızın müşteri hizmetlerine limit artışı talebinde bulunabilirsiniz. Bu şekilde, büyük para çekme işlemlerinizde komisyon ödemek zorunda kalmazsınız. Genel olarak, müşteri hizmetleri isteklerinize olumlu yanıt verir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN