Benzin, motorin, LPG’de indirim müjdesi! O tarihe kadar deposunu dolduran kazanacak

Benzin, motorin, LPG’de indirim müjdesi! O tarihe kadar deposunu dolduran kazanacak

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası benzin ve motorine peş peşe zam gelmişti. Gelen zam fiyatlarda değişikliğe neden olurken sürücüler güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya başladı. Gelen haber ise araç sahiplerini sevince boğacak. Benzin, motorin ve LPG'de indirim müjdesi! O tarihe kadar deposunu fulleyen kazanacak. İşte 12 Nisan 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Sürücüler güncel fiyatları sorgularken gelen haber herkesi sevince boğdu. Benzin, motorin ve LPG'de rekor indirim geldi. O tarihe kadar deposunu dolduran kazanacak. Bu fırsat kaçmaz! Peki 12 Nisan 2023 Çarşamba benzin, LPG ve motorin ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? Akaryakıt fiyatlarında indirim ya da zam haberi var mı? İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

hjhjhjhj-30.jpg

Akaryakıt fiyatları gündemi meşgul ederken, sürücülere memnuniyet verici haberler de gelmekte. Benzin ve motorin zamlarının ardından duyurulan kampanya, kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görülüyor. Petrol Ofisi, cazip bir kampanya açıklamasında bulundu. Kampanya kapsamında hediye para verilecek.

Petrol Ofisi'nin düzenlediği kampanya ilan edildi. Yapılan duyuruya göre, araç içerisinden inmeden, kredi kartı ve plaka ile ödeme gerçekleştirilmesi durumunda kampanyaya katılım mümkün olacak. Bu bağlamda, Mobil Öde-Geç kullanılarak toplamda 500 TL ve üzeri ilk yakıt alımında 20 TL değerinde Positive Puan armağan edilecek.

KAMPANYA ŞARTLARI ŞÖYLE AÇIKLANMIŞTIR:

Mobil Öde-Geç ile toplam 500 TL ve üzeri yakıt alımlarınızda 20 TL Positive Puan kampanyasından yararlanabilmek adına, mobil uygulama üzerinden kayıt ettiğiniz plakanızı ve internet alışverişine uygun kredi kartınızı eşleştirmeniz, ardından yakıt alım işleminizi Mobil Öde-Geç Sistemi'ni kullanarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

hjhjhjhj-31.jpg

Kampanya, Mobil Öde-Geç üyesi olan ve kampanyaya iştirak eden Petrol Ofisi istasyonlarında gerçekleştirilecek yakıt alımları için geçerli olacaktır.

Kampanya dahilinde bir kullanıcı en çok 20 TL değerinde ekstra Positive Puan elde edebilir.

12 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.39 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.04 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.70 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22.44 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.10 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 9.70TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 22.79 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 20.78 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

hjhjhjhj-29.jpg

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 22.74 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 21.53 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN