Benzin ve motorine KDV darbesi! Akaryakıtta tabela yine değişti: İşte 10 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorine KDV darbesi! Akaryakıtta tabela yine değişti: İşte 10 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt litre fiyatları, Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalardan etkilendi ve bu durum benzin ve motorin fiyatlarında değişkenliklere neden oldu. Bugün, 10 Temmuz 2023 tarihindeki güncel akaryakıt fiyatlarına ilişkin indirim veya zam gelecek mi? Benzin, motorin ve dizel yakıtın litre fiyatları hakkında güncel rakam ne? Ayrıntılar haberimizde...

Son günlerde, vatandaşlar brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişiklikler nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor.

BENZİNE 40 KURUŞ ZAM

afdsfds.jpg

Bu sefer, akaryakıt fiyatlarına KDV zammı geldi ve KDV oranı yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarıldı. Bu artışın ardından benzine 40 kuruş zam yapıldı ve motorin litre fiyatı 38 kuruş yükseldi.

Zam gece yarısından itibaren pompalara yansıtıldı. İstanbul'da benzinin litre fiyatı 26,65 liraya, Ankara'da 27,13 liraya ve İzmir'de 27,15 liraya yükseldi.

Motorin ise İstanbul'da 25,20 liradan, Ankara'da 25,67 liradan ve İzmir'de 25,78 liradan satışa sunulmaktadır.

Otogaz fiyatları da KDV artışından etkilendi ve otogaz grubuna yüzde 15 zam yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN