Benzine zam geldi sıra motorinde! Petrol arttı akaryakıt fiyatları uçtu... Bayram'da köye gitmek hayal oldu!

Benzine zam geldi sıra motorinde! Petrol arttı akaryakıt fiyatları uçtu... Bayram'da köye gitmek hayal oldu!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte sürekli olarak artış gösteren akaryakıt fiyatları brent petrol varil fiyatı ile birlikte güncellenmeye devam ediyor. OPEC petrol üretimini keseceğine dair açıklaması sonrasında fiyatlarda yüzde 6 oranında artış gerçekleşti. Hafta içerisinde benzin fiyatlarına zam gelmesiyle birlikte gözler motorine dikildi. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ YENİDEN DEĞİŞİYOR!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar nisan ayı ile birlikte hız kazandı. OPEC+ tarafından geçtiğimiz hafta sonu ile birlikte önemli bir kara alınmıştı. Alınan karar ile birlikte uçuşa geçen petrol fiyatları akaryakıt piyasasında dalgalanmalara neden oldu.

Petrol piyasasında yaşanan olay deprem etkisi yarattı. Mayıs ayı ile birlikte yıl içerisinde günde 1,16 milyon varillik üretim kesintisine gideceğini açıklayarak piyasayı yerinden oynattı. Paylaşılan gelişmeler ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yüzde 6 oranında bir yükseliş meydana geldi.

Brent petrol varillerinde yaşanan olayın ülkemizde yer alan ilk etkisi ise benzin zammı olarak dikkat çekti. Benzin fiyatlarına zam gelmesi ile birlikte gözler motorin fiyatlarına çevrildi. Benzinin zamlandığı yerde sabit duran motorin oldukça dikkat çekti.

akaryakit-mguf-cover.jpg

MOTORİN FİYATLARINA ZAM GELİYOR!

Bulunduğumuz haftanın başında LPG fiyatlarında 2 lira 4 kuruş tutarında indirim gelmişti. Otomobil sürücülerini sevindiren bu olayın üzerine benzin fiyatlarında gelen zam haberi hayal kırıklığına uğrattı. İndirim haberine sevinen sürücülerin sevinci kursağında kaldı.

Salı günü itibariyle benzin fiyatlarında 1 lira 11 kuruş tutarında zam yapılmıştı. Benzine yapılan zam ile birlikte gözler motorine dikildi. Motorin fiyatlarında ise 10 Nisan Pazartesi günü itibariyle zam bekleniyor. Beklentilere göre motorin fiyatlarında 67 kuruşluk zam yapılacak.

akaryakit.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 22,42 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,42 TL

İstanbul Avrupa Yakası İstanbul Benzin fiyatı: 22,46 TL

İstanbul Avrupa Yakası İstanbul Motorin fiyatı: 20,48 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 22,83 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,82 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 22,81 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN