Beşiktaş hisselerinde rekor: 14 gündür düşüyor

Beşiktaş hisselerinde rekor: 14 gündür düşüyor

Beşiktaş hisseleri, yeni haftaya da rekor seriyi taşıdı. Şirket hisseleri, 14 günlük taban serisinin ardından yaklaşık yüzde 77 değer kaybetti.

Süper Lig'de şampiyonluk şansını yitiren ve ligde beşinci sıraya gerileyen Beşiktaş'ın hisselerinde rekor taban serisi devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BJKAS) hisseleri, 22 Nisan'dan bu yana 14 işlem gününde tabanı gördü.

20 LİRAYA KADAR GERİLEDİ

Beşiktaş hisselerindeki değer kaybı, son günlerde ciddi bir düşüş yaşadı ve yüzde 77'yi aştı. 19 Nisan'da 89 liranın üzerinde işlem gören BJKAS hisseleri, bugün itibarıyla 20 lira bandına kadar geriledi. Bu değer kaybı, şirketin geçen yıldan itibaren gösterdiği etkileyici performansın tersine bir durum oluşturdu.

Geçtiğimiz yıllarda yüzde 600'ün üzerinde bir yükseliş kaydeden Beşiktaş hisseleri, son günlerdeki düşüşle bu kazancın önemli bir kısmını kaybetmiş oldu. En son 8 Mayıs 2023 tarihinde 12 lira 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN