Borsada parası olan yaşadı! İslam Memiş seçim sonrası için bombayı patlattı: Yatırım yapanlar dikkat

Borsada parası olan yaşadı! İslam Memiş seçim sonrası için bombayı patlattı: Yatırım yapanlar dikkat

Pazartesi günü piyasaların nasıl açılacağı konusunda Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten olumlu bir açıklama geldi. Ayrıca, dikkat çeken dolar, gram altın ve borsa açıklamaları yaparak destek seviyelerini paylaştı. Ayrıntılar haberimizde...

28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen seçimin sonuçları resmi olmayan verilere göre açıklanmış ve Recep Tayyip Erdoğan'ın oyların yüzde 52'den fazlasını alarak 13. Cumhurbaşkanı seçildiği belirtilmiştir. İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak ilk açıklamayı yapmış ve sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmede bulunmuştur.

Avdagiç, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, 2023'ün özel bir yıl olduğunu ve yapacak çok işleri olduğunu ifade etmiştir. Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne büyük işler düştüğünü belirten Avdagiç, Türk özel sektörü olarak üretim, ihracat ve istihdamın artacağı günleri birlikte kuracaklarını vurgulamıştır. Ayrıca, teveccühle yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etmiş ve birlik ve beraberlik içinde 21. yüzyıl yürüyüşünün devam etmesi gerektiğini ifade etmiştir.

Pazartesi günü piyasaların nasıl açılacağıyla ilgili olarak ise Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten bir açıklama gelmiştir. Memiş, sosyal medya üzerinden ilk değerlendirmesini yaptı. Bir sonraki tweetinde ise döviz borcu olanlar, dövizle ticaret yapanlar, düğün yapacaklar ve altın borcu olanların fırsatları değerlendirebileceğini vurgulamıştır.

İSLAM MEMİŞ'İN TWEETİ

3

Bu açıklamalar, Pazartesi günü piyasaların olumlu bir şekilde açılmasını öngörmektedir. Ancak, ekonomik ve finansal durumlar sürekli değişebildiğinden, gerçek piyasa hareketlerini belirlemek için daha güncel ve sağlam verilere ihtiyaç duyulmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN