Böyle giderse kuyumcuda satılacak! Kilosunu bırakın bir dilim fiyatı bile uçmuş: Pastırmanın fiyatı şok etti

Böyle giderse kuyumcuda satılacak! Kilosunu bırakın bir dilim fiyatı bile uçmuş: Pastırmanın fiyatı şok etti

Hayatın her alanında zamlarla karşılaşırken özellikle gıda sektöründe insanları şaşkına çeviren fiyat artışları yaşanıyor. Hele ki@ fiyatlarındaki yükselişler vatandaşın belini büken şimdi de pastırma fiyatları şok etti. Bu gidişle resmen kuyumcularda satılacak. İşte detaylar…

Enflasyon verileri resmiyette düşüşte gibi görünüyor lakin milyonlarca vatandaş marketlerde, pazarlarda, faturalarında dahi bu düşüşü göremiyor. Öyle ki resmi veriler kapsamında yıllık enflasyon yüzde 68,50 iken halk tarafından hesaplanan ENAG ise yüzde 124,63 olarak karşımıza çıkıyor. Enflasyonun etkileri hayatın birçok alanına nüfuz ederken özellikle gıda sektöründeki zamlar vatandaşların en büyük şikayetleri arasında yer alıyor.

yeni-proje-7-002.jpg

PASTIRMANIN DİLİM FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Halk TV’de yer alan bir habere göre pastırmanın kilosunun bir markette 1699 liraya satıldığı öğrenildi. Fiyatı gören bazı vatandaşlar isyanlarını dile getirdi. Öyle ki kimileri "Eğer bozulmazsa altın değil, pastırma biriktirin" diyerek tepki gösterdi.

yeni-proje-8-001.jpg

Fotoğrafta, seçkin pastırmanın fiyatının 1.399 lira, antrikot pastırmanın ise 1.699 lira olması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN