Bu özellik Range Rover'da bile yok hem de çok ucuz! Ekrana dokundu arabayı olduğu yerde çevirdi... Sosyal medyayı sallayan video

Otomotiv sektörünün yeni güncellemeler yaşadığı bu günlerde Çinli üreticiden yepyeni bir model daha geldi. Bu özellik Range Rover’da bile yok desek yeridir. Üstelik çok daha ucuz. Sosyal medyaya düşen bu araba videosu görenleri resmen şaşkına çevirdi…

Otomotiv sektöründe yeni gelişmeler yaşanırken, Birçok üretici firma yeni modelleriyle alıcıları cezbetmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde elektrikli araçlarıyla sık sık gündeme gelen üreticilerden biri olan BYD, bu kez de Range Rover’ı anımsatan o arabayla gündeme geldi. Arabanın ileri gitmeden yönünü değiştirebiliyor olması ve bu anların sosyal medyada yayınlanması oldukça ilgi çekti.

yeni-proje-11.jpg

TEK DOKUNUŞLA YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRİYOR

Son dönemlerde otomotiv sektöründe sık sık andığımız üreticilerden biri olan BYD, yepyeni bir aracıyla bir kez daha gündem oldu. Görüntüsel olarak Range Rover’a benzettiler bu modelle alakalı sosyal medyada bir video yayınlandı. Söz konusu videoda araçta bulunan kişiler tek bir dokunuşla aracın ileriye gitmeden döndüğüne şahitlik etti. Aracın bu özelliği oldukça beğenilirken özellikle fazla hamle yapmadan dönüş seçeneğinin olması dikkatleri çekti.

yeni-proje-12.jpg

FİYATI RANG'DEN DAHA UCUZ

BYD, yeni Yangwang premium elektrikli otomobil markasının ilk iki modelini açıkladı ve bunların Audi, Mercedes-Benz ve BMW gibi geleneksel lüks otomobil üreticilerinin modelleriyle rekabet edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan lansman etkinliğinde fiyattan bahsedilmese de yaklaşık 1 milyon yuan'a (213.000 $) mal olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN