Bu sene çizilen kestane olmadı! Kilo fiyatı etle yarışıyor... Sokak lezzetleri ocak yakıyor...

Bu sene çizilen kestane olmadı! Kilo fiyatı etle yarışıyor... Sokak lezzetleri ocak yakıyor...

Kestane fiyatları kırmızı et fiyatıyla başa baş gidiyor! Yeni yılda kestane yemek hayal oldu. Kestane fiyatlarının yüksek olması nedeniyle yeni yıl gelmeden sobaların üstü boş kaldı. Peki, bir kilo kestane ne kadar? İşte tüm detaylar...

Kestane fiyatları ocak yakıyor. Kış aylarının vazgeçilmezlerinden birisi olan aynı zamanda sokak lezzetlerinde de yerini alan kestanenin kilo fiyatı etle yarışıyor. Bu sene kestanenin üzeri değil paranın üzeri çizildi. İşte kestanenin kilo fiyatı...

SOBALARIN ÜZERİ BOŞ KALDI

Kış mevsiminin en sevilen ürünlerinden olan kestane, bu sene çok daha pahalı. Her sene katlanarak pahalanan kestane 2024 yılı gelmeden et fiyatıyla yarışır oldu. Ocak yakan kestane fiyatlarındaki büyük artışın ardından sobaların üzeri boş kaldı. Kırmızı et fiyatının 500 TL olduğu günlerde kestaneyle başa baş gidiyor.

124265695-673539010215886-4002598834915995422-o-jpg.jpg

FİYATI ETLE YARIŞIYOR

Zam Haber tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılanlara göre, sokak tezgahlarındaki pişmiş kestanenin fiyatı uçtu. 2023 yılının son günlerinde kırmızı etle yarışır hale gelen kestanenin kilosu 400 TL ile 500 TL arasında satılıyor.

Paylaşımın altına gelen yorumlarda ise, "Eve giderken kestane mi alalım, et mi alalım?", "Kestane soba da yapılır. Soba yakan adam da kestane yiyemez." ve "Sokak tezgahları da denetlensin!" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN