Bu süper lüks arazi aracının vergisiz fiyatı 448 bin TL! Peynir ekmek gibi satacak model geliyor

Bu süper lüks arazi aracının vergisiz fiyatı 448 bin TL! Peynir ekmek gibi satacak model geliyor

Çinliler yine yaptı yapacağını! Süper lüks arazi aracı görücüye çıktı! Vergisiz fiyatı 448 bin TL! Peynir, ekmek gibi satacak! iCAR V23 özellikleri...

TUNACAN ATALAY

Çin otomotiv devi Chery ile Xiaomi ekosisteminden Smartmi'nin iş birliğiyle geliştirilen yeni elektrikli otomobil iCAR V23, otomotiv dünyasında yeni bir çığır açmaya hazırlanıyor. 14 bin doların (448 bin TL) altındaki başlangıç fiyatıyla dikkat çeken iCAR V23, Pekin Otomobil Fuarı'nda otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

UYGUN FİYAT, YÜKSEK MENZİL

whatsapp-image-2024-04-08-at-11-17-31.jpeg

iCAR V23, elektrikli otomobil pazarında fiyat/performans dengesiyle ön plana çıkıyor. 400-500 km menzil seçenekleri sunan araç, uygun başlangıç fiyatı ile elektrikli otomobil sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor. 4,2 metre uzunluğa ve 2.730 mm dingil açıklığına sahip olan iCAR V23, off-road sürüş fonksiyonları ile de dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİK İŞ BİRLİĞİNİN MEYVESİ

whatsapp-image-2024-04-08-at-11-17-32-2.jpeg

Xiaomi kurucularından Liu De'nın büyük hissedarı olduğu Smartmi firması, Chery ile üç yıldır iCAR otomobil markası üzerinde çalışıyor. iCAR V23'ün tasarımı, mühendisliği ve pazar konumlandırması gibi kritik konuların yanı sıra, aracın yazılım arayüzünde de Smartmi'nin önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

XİAOMI'DEN AÇIKLAMA: BAĞIMSIZ BİR PROJE

whatsapp-image-2024-04-08-at-11-17-32.jpeg​​​​​​​

Chery-Smartmi iş birliğiyle geliştirilen iCAR V23'ün tanıtımının ardından Xiaomi, bu projenin kendi otomobil faaliyetlerinden bağımsız olduğunu vurgulayan bir açıklama yaptı. Bu gelişme, Xiaomi'nin otomobil sektöründeki gelecekteki hamlelerine dair spekülasyonları da beraberinde getirdi.

Elektrikli otomobil pazarında fiyatıyla ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken iCAR V23, Nisan ayı sonunda Pekin Otomobil Fuarı'nda resmi lansmanıyla otomobil severlerin karşısına çıkacak. Bu projenin, elektrikli otomobil pazarındaki rekabet dinamiklerini değiştirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN