Bu SUV dağ, taş, sis, şeritsiz yolda bile şoförsüz gidiyor! Videoyu izleyenler inanamadı

Bu SUV dağ, taş, sis, şeritsiz yolda bile şoförsüz gidiyor! Videoyu izleyenler inanamadı

Huawei, otomobil sektörünü sallamaya devam ediyor. Teknoloji devinin ürettiği bu SUV dağ, taş, sis, şeritsiz yolda bile şoförsüz gidiyor. İşte, izleyenlerin inanamadığı o görüntüler…

ESMAGÜL KOÇAK

Huawei, Avrupalı rakiplerini geride bırakmaya devam ediyor. Aito M7 SUV modelinin her türlü arazi ve hava koşulunda sergilediği performansı görenler gözlerine inanamıyor. Bu araç tamamen gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir otonom sürüş çözümünü size sunuyor…

AVRUPALI RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKAN ÖZELLİK

Sisli havalarda bile mükemmel bir otonom sürüş deneyimi sunan Huawei'nin Aito M7 SUV modeli, şerit bilgisi veya trafik levhalarına ihtiyaç duymadan dağ yollarında rahatça ilerleyebiliyor. Bu araç, Huawei Inside (HI) otonom sürüş platformunun en yeni örneği olmasa da, hem M9 hem de Luxeed modelleriyle birlikte, platformun gelişmiş versiyonlarını temsil ediyor.

huawei-aito-m7-suv-2.jpg

Huawei'in otonom sürüş sistemi, bir bütün olarak Huawei çözümü sunuyor; çipten algoritmaya, arayüz yazılımından sensör optimizasyonlarına kadar her şey Huawei tarafından geliştirildi. Bu, özellikle Avrupalı rakiplerin çoğunun henüz ulaşamadığı bir başarı. Çünkü onlar, çoğunlukla NVIDIA, Qualcomm, Mobileye gibi şirketlerden ve sıklıkla Bosch aracılığıyla, ne çip tasarımı ne de özgün yazılımı içeren benzer teknolojileri transfer etmek zorundalar.

Peki, Aito M7'nin bu olağanüstü kabiliyetlerinin sırrı nedir? Huawei'nin entegre sistem yaklaşımı, aracın hem donanım hem de yazılım düzeyinde üstün performans sergilemesini sağlıyor. Dağ yollarında sisin içinden çıkarken bile, Aito M7'nin otonom sürüş sistemi, zorlu koşullara adapte olup, yolunuzu aydınlatıyor. Şerit bilgisi olmasa bile, bu SUV kendini mükemmel bir şekilde yönlendiriyor ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

huawei-aito-m7-suv-1.jpg

Kısacası, Huawei'nin Aito M7 SUV modeli, her türlü arazi ve hava koşulunda, gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir otonom sürüş çözümü sunuyor. Dağlar, sisler ve şeritsiz yollar artık bu teknoloji harikası aracın önünde bir engel teşkil etmiyor. Huawei, otonom sürüşün geleceğini bugüne taşıyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN