Bu yaz düğüne gideceklere kötü haber! Zirveye çıkan gram altın için yeni seviye açıklandı: Şimdiden alan kazanacak!

Bu yaz düğüne gideceklere kötü haber! Zirveye çıkan gram altın için yeni seviye açıklandı: Şimdiden alan kazanacak!

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişe geçen gram altın, ABD'de 3 bankanın iflas etmesinin ardından rekor kırdı. Psikolojik baskı olan 1.200 TL sınırını aşan gram altın yükselişene devam ediyor. Hafta sonunda yakından takip edilen altın fiyatları için korkutan tahmin geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni seviyeyi açıkladı. Şimdi alan yaşadı! İşte korkutan altın tahmini...

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası (FED) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Açıklanan karar sonrası hareketlenen altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 1.200 TL olan psikolojik sınırı aştı. Vatandaşlar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorusunu araştırırken beklenen haber geldi. Bu yaz düğüne gideceklere kötü haber. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni beklediği seviyeyi açıkladı. Rekor üstüne rekor kıracak! Şimdiden alan yaşadı. İşte 26 Mart 2023 Pazar günü güncel altın fiyatları...

"EKRANDAKİ FİYATLARA ALDANMAYIN"

Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrası altın fiyatlarında yaşanan yükselişlere değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şunları söyledi:

"Merkez bankalarının faiz kararları vardı. Fed ve TCMB beklentiler çerçevesinde karar verdi. Haliyle altın hareketli bir haftayı geride bıraktı. Ons altın 2000 doların üzerine yükseldi, teknik olarak aşağıda 1960 yukarıda 2010 doları takip ediyoruz. Agresif yükselişlerden sonra kar satışları gelebilir, doğaldır. İçeride tüm zamanların en yüksek seviyesi gram altında görüldü. Ekran fiyatları geçerli değil. 1240'ı baz alıyoruz."

dffddf-60.jpg

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Altın fiyatlarının daha da yükseleceğini belirten İslam Memiş, beklediği yeni seviyeleri açıkladı. Memiş açıklamasında, "1-2 hafta içerisinde kar satışlarında bir gerileme görüyorum. Bu gerilemede yılın son gerilemesi ve son alım fırsatı olarak ön plana çıkıyor. Son alım fırsatını değerlendiren yatırımcılar yaz aylarında 1450-1550 seviyelerini görecekler. Gümüşün gram fiyatında 20 lira, ons tarafında 40 dolar seviyesini beklemeye devam ediyoruz." dedi.

26 MART 2023 PAZAR GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

1.200 lira barajının üstüne çıkan gram altın bugün yeniden yükselişte ve ons altındaki değişimin etkisiyle 1.212 liradan satışa sunuluyor.

ghhhghg-1.jpg

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR, SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

Altın yatırımcısının en sık tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 2.007 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 2.031 lirada bulunuyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden cumhuriyet altını ise bugün 8.255 liradan geri alınırken 8.380 liradan da satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN