Bundan ucuza elektrikli yok! Dacia Spring Türkiye fiyatı şaka gibi: 225 km menzil ile bayilere akın ettirecek

Bundan ucuza elektrikli yok! Dacia Spring Türkiye fiyatı şaka gibi: 225 km menzil ile bayilere akın ettirecek

Dacia’nın uygun fiyatlı elektrikli aracı Spring, fiyatıyla bundan ucuza elektrikli yok dedirtiyor. Türkiye fiyatını duyanlar resmen bayiye akın edecek. İşte, Dacia’nın süper elektrikli modeli Spring…

Türkiye’nin otomobil pazarında, elektrikli araçlara olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda Dacia’nın yeni modeli Spring de uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Tek bir donanım seçeneği ile sunulan aracın, 65 beygir gücünde elektrikli motoru var.

Maksimum hızı 130 km/s olarak belirlenen araç, şehir içi ve şehirlerarası kullanım için oldukça iyi bir performans sergiliyor. Tam şarjla 225 kilometre menzil yapsa da bu menzilin kullanıma göre farklılık gösterebileceğini unutmamak gerekiyor.

dacia-spring-1.jpg

Aracın 290 litreye sahip bagaj hacmi de günlük ihtiyaçlar için oldukça yeterli. Bu hacim alışverişler, kısa seyahatler ya da günlük kullanım için ideal görünüyor. Tüm bunların yanı sıra Dacia Spring, şarj süresiyle de dikkat çekiyor. Öyle ki araç %80 şarja 56 dakikalık bir sürede ulaşıyor.

dacia-spring.jpg

DACİA SPRİNG TÜRKİYE SATIŞ FİYATI

Dacia’nın bu süper elektrikli modeli Spring’in şuan Türkiye’deki satış fiyatı 985.000 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN