Büyük gurur: Hiper otomobil anavatanına geri dönüş yapıyor!

Büyük gurur: Hiper otomobil anavatanına geri dönüş yapıyor!

Hem mühendislik harikası hem de çevreci bir yaklaşımla piyasada yer almaya hazırlanan Rimac, Otomotiv dünyasında sınırları zorluyor. Hiper otomobil anavatanına geri dönüş için hazırlıklarını tamamladı. İşte Rimac’tan hiper otomobil…

HİLAL NAS

Otomotiv sektöründe her gün yeni araçlar yer alırken sınırları zorlayan modeller ise ağızları açık bırakıyor. Yenilikçi ve mühendislik arkası bir araç olarak sektörde yer alan yeni hiper otomobil sektöre farklı bir bakış açısı kazandırıyor.Dış cephe ile mükemmel bir kombinasyon oluşturan kırmızı deri görüntü araç tutkunlarını da resmen büyülüyor. Bir araçta yer alan lüks detayların ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seren bu araç görenleri hayran bırakıyor. İşte Rimac’tan hiper otomobil…

LÜKS ARAÇ DEĞİL GÖRSEL ŞÖLEN

Otomotiv dünyasının sınırlarını zorlayan Rimac, elektrikli hiper otomobil arenasında devrim yaratan yeni modeli Nevera ile göz kamaştırıyor. Yenilikçilik, mühendislik harikası ve çevreci yaklaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Nevera, Hırvatistan'ın otomobil endüstrisindeki prestijini katlayarak artırıyor.

whatsapp-image-2024-02-24-at-20-11-48.jpeg

Bu muhteşem aracın teslimatı, Hırvatistan'ın kendi topraklarından çıkan bir müşteriye, New Jersey'de yaşamını sürdüren beyin cerrahı Dr. Branko Škovrlj'e yapıldı. Dr. Škovrlj, Rimac'ın hikayesine YouTube üzerinden rastlayıp, firmanın köklü geçmişi ve Nevera'nın baş döndürücü performansı karşısında derin bir hayranlık geliştirdi. Bu tutkusu, onu Hırvatistan'daki Rimac fabrikasını ziyaret etmeye ve bu eşsiz hiper otomobilin yaratıcılarıyla tanışmaya yönlendirdi.

Dr. Škovrlj'in Nevera için seçtiği özel konfigürasyon, otomobil dünyasında nadir bulunan bir estetik zevki yansıtıyor. İç mekanı Predator Siyah "Fantasy" dış cephe rengiyle harmonize edilen Kırmızı Blaze deri, aracın içerisine adım atan herkesi büyülüyor. Kırmızı fren kaliperleri, siyah saten metal kaplamalar ve delikli koltuklar ise Nevera'nın lüks ve detaylara verilen önemi gözler önüne seriyor.

rimac-nevera.jpg

Hırvatistan'ın otomotiv sektöründeki bu çığır açan başarıyı, kendi ülkesinden bir müşteriye teslim edebilmenin gururu içinde olan Dr. Branko Škovrlj, yeni Rimac Nevera'sıyla birlikte sadece yollarda değil, kalplerde de iz bırakacak bir yolculuğa çıkıyor. Rimac Nevera'nın bu teslimatı, sadece bir otomobilin değil, bir ülkenin teknoloji ve inovasyonda geldiği noktayı simgeliyor; ve bu yolculuk, otomotiv dünyasında yeni bir devrin kapılarını aralıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN