BYD'den 2.100 km Menzilli otomobil! Bu araba sadece 448 bin TL: Otomotiv tarihi yeniden yazılıyor

BYD'den 2.100 km Menzilli otomobil! Bu araba sadece 448 bin TL: Otomotiv tarihi yeniden yazılıyor

2.100 kilometre menzilli 5. nesil çift modlu hibrit teknolojisini tanıtan BYD, fiyatlarıyla rakiplerine meydan okumaya devam ediyor. Sektörde büyük bir heyecan yaratmayı başaran marka, cezbedici özellikleriyle de dikkat çekiyor…

ESMAGÜL KOÇAK

BYD otomotiv sektöründe yeni bir heyecan yaratmayı başardı. Yeni çift modlu hibrit teknolojisini tanıtan BYD, bu eşsiz tasarımın özellikleriyle olduğu kadar fiyatıyla da dikkat çekmeyi başardı…

Çinli otomobil devi BYD, 2.100 kilometre menzilli 5. nesil çift modlu hibrit teknolojisini tanıtarak otomotiv dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Bu çığır açan teknoloji, yüksek verimlilik, düşük yakıt tüketimi ve etkileyici menzil gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

BYD'NİN 5. NESİL HİBRİT TEKNOLOJİSİ NELER SUNUYOR?

2.100 km Menzil: Tam dolu batarya ve yakıt deposuyla 2.100 kilometre gibi etkileyici bir menzil sunuyor.

Yüksek Verimlilik: %46,06 gibi dünya lideri bir ısı verimliliği sağlıyor.

Düşük Yakıt Tüketimi: Elektriksiz kullanımda bile 100 kilometrede sadece 2,9 litre yakıt tüketiyor.

Çevre Dostu: Geleneksel araçlara göre çok daha düşük emisyon değerlerine sahip.

byd.jpg

YENİ NESİL HİBRİT MODELLER TANITILDI

BYD, bu yeni teknolojiyle çalışan Qin L DM-i ve Seal DM-i modellerini de tanıttı. Bu modeller, hem performans hem de yakıt verimliliği açısından oldukça iddialı. Üstelik fiyatları da oldukça rekabetçi!

BYD, GELECEĞİN OTOMOBİLİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

BYD, bu yeni teknolojisiyle sadece kendi başarısını değil, aynı zamanda küresel otomobil endüstrisinin yeşil dönüşümünü de hızlandırmayı hedefliyor. Şirketin CEO'su Wang Chuanfu, plug-in hibrit teknolojisinin geleceğine olan güvenini dile getirdi.

FİYATIYLA RAKİPLERİNE MEYDAN OKUYOR

14 bin 800 dolardan (Yaklaşık 448 bin lira) satışa çıkması beklenen otomobilin satış rekorları kırması bekleniyor. BYD'nin bu hamlesi, Çin'deki yeni enerjili araç pazarının hızlı büyümesine de katkı sağlayacak gibi görünüyor. 2024'ün ilk dört ayında Çin'de yeni enerjili araç üretimi ve satışları büyük bir artış gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN