BYD'den satış rekorları kıracak SUV: Menzilini ve fiyatını duyanlar kulaklarına inanamayacak

BYD'den satış rekorları kıracak SUV: Menzilini ve fiyatını duyanlar kulaklarına inanamayacak

Çinli otomotiv şirketi BYD, satış rekorları kıracak bir SUV ile sektörü canlandırmaya başlayacak. Yeni modeliyle otomotiv sektöründe yine büyük bir ilgi görecek olan şirketin bu modeli benzinli ve fiyatıyla duyanları şaşkına çevirecek. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken sektörün en çok konuşulan v son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Çinli BYD’den yeni bir model müjdesi geldi. Markayı yakından takip edenlerin oldukça sevineceği söz konusu bu modelin satış rekorları kıracağı düşünülüyor. Yeni SUV modelin en dikkat çeken özellikleri arasında ise menzili ve fiyatı bulunuyor.

yeni-proje-29-001.jpg

Elektrikli araç pazarında rekabet kızışırken, BYD'nin yeni elektrikli SUV modeli Yuan UP, otomobil severlerin dikkatini çekiyor. BYD, e-Platform 3.0 mimarisi üzerine inşa edilen ve Yuan ailesinin en yeni üyesi olan Yuan UP'ın resmi görsellerini paylaştı. Bu model, markanın Dynasty ve Ocean serileri içindeki konumunu pekiştiriyor ve Yuan serisinin üçüncü modeli olarak öne çıkıyor.

yeni-proje-30-001.jpg

SAĞLAM ÖN TAMPONU GÜVEN HİSSİ VERİYOR

Yuan UP, tasarımıyla BYD'nin güncellenmiş Dragon Face tasarım dilini benimsiyor. Sağlam ön tamponu, karakteristik Yuan logosu ve ince uzun LED farları ile kullanıcıya güven hissi veren SUV, geniş açılır tavana ve şık plastik gövde kaplamalarına sahip. Özellikle tek parça arka lamba ünitesi ve tavan spoyleri, aracın modern görünümünü tamamlıyor.

yeni-proje-31-001.jpg

4310 mm uzunluğunda, 1830 mm genişliğinde ve 1675 mm yüksekliğinde olan Yuan UP, 2620 mm'lik bir dingil mesafesine sahip. Model, 70 kW ve 130 kW güç üreten iki farklı elektrik motoru seçeneği sunuyor ve maksimum 160 km/s hıza ulaşabiliyor. Ayrıca, 301 km ile 401 km arası menzil sunan 32 kWh ve 45,1 kWh kapasiteli iki LFP pil seçeneği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

yeni-proje-32-001.jpg

BUNDAN DAHA UCUZU YOK

BYD Yuan UP, sadece 14.085 USD'lik rekabetçi bir fiyat etiketiyle Mart ayında Çin pazarına giriş yapacak. Bu bütçe dostu elektrikli SUV, hem tasarımı hem de sunduğu teknolojik özelliklerle, özellikle B-SUV segmentinde Avrupa'da ve Çin'de pazar dinamiklerini değiştirebilir.

yeni-proje-33-001.jpg

BYD'nin bu yeni modeli, elektrikli araçlara olan ilgiyi daha da artıracağa benziyor. Uygun fiyatı ve yüksek menzili ile Yuan UP, geniş kitleler tarafından tercih edilen bir model olma potansiyeline sahip. Elektrikli araç pazarındaki bu yeni oyuncu, sürdürülebilir ulaşımın geleceğinde önemli bir rol oynayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN