Çalışan emekliler dikkat! Hesaplarınızı hemen kontrol edin: Vedat Işıkhan “Hayırlı olsun” diyerek duyurdu

Çalışan emekliler dikkat! Hesaplarınızı hemen kontrol edin: Vedat Işıkhan “Hayırlı olsun” diyerek duyurdu

Ekonomi ağırlıklı torba kanun Çarşamba günü Meclis’ten geçmiş ve çalışan emeklilere müjde verilmişti. Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hayırlı olsun” diyerek duyurdu. 5 bin liralık ikramiyeler bugün hesaplarda olacak…

ESMAGÜL KOÇAK

Çalışan emeklilerin beklediği 5.000 TL’lik ikramiyeleri de kapsayan ekonomi ağırlıklı torba kanun teklifi Meclis’te kabul edildi. Yasanın Meclis’ten geçmesinin ardından emeklilerin ikramiyelerini alacakları tarih de netleşmiş oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çalışan emekliye ikramiyenin yatacağı tarihi verdi.

calisan-emekliye-ikramiye-1.jpg

İKRAMİYELER BUGÜN HESAPLARDA

Bakan Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır. Gerçekleştirdiğimiz düzenlemenin kıymetli emeklilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) kaydı bulunan çiftçiler de çalışan emekli kategorisinde yer aldığı için önceki ikramiyeden yararlanamamıştı. Bu gelişmeyle önceden kapsam dışı kalan çalışan emeklilerin hepsi yeni ikramiyeden yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN