Çay tiryakilerine ilaç gibi kampanya! O markette çay dip fiyattan satılıyor... Vatandaş o markete akın etti!

Çay tiryakilerine ilaç gibi kampanya! O markette çay dip fiyattan satılıyor... Vatandaş o markete akın etti!

Ramazan ayı ile birlikte marketler tarafından indirim listeleri sık sık güncellenmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce yapılan açıklama ile birlikte o markette indirim listesine bir ürün daha eklendi. Çay tiryakisi vatandaşlar için ramazan ayı indiriminde çay da yer aldı. Son zamanlarda artan fiyatlar ile birlikte çay severlere ilaç gibi gelen indirim...

ÇAY SEVERLERE MÜJDE!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte market ürünlerinde zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birbirinden farklı ürünler indirime girdi.

İndirim listelerini güncelleyen Migros'tan çay tiryakilerine müjdeli haber geldi. Ülkemizde yer alan en büyük market zincirlerinden birisi olan Migros indirim listesini paylaştı. Sürekli artan enflasyon karşısında aylığı eriyen vatandaşların Ramazan ayında omuzundaki yükü azaltmayı hedefleyen Migros indirim listesini resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabında paylaştı

İhtiyaç ürünlerini indirim listesinde açıklayarak raflara dizen Migros market zincirleri yeni çay indirimini duyurdu. Söz konusu olan indirim kampanyasının başlamasıyla birlikte indirim detayları paylaşıldı.

market-calisma-saatleri-2yxf-6byc.jpg

ÇAY FİYATLARINDA RAMAZAN İNDİRİMİ

Migros tarafından yapılan ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı indirimi sonrasında çay ürünlerinde de indirime gidildi. Ülkemizde oldukça önemli bir yere sahip olan çay için indirim yapması tüketicilerin akın etmesine neden oldu.

Market raflarında yer alan indirimli çay ürünleri kısa sürede tükenmeye başladı. Yapılan indirim açıklaması ile birlikte Filiz Çayı 500 Gram Money'lilere özel olarak 200 TL ve üzeri alışveriş için geçerli olacak şekilde sadece 18 TL'ye satılıyor.

migros-cay-indirimi-3.jpg

MİGROS ÇAY KAMPANYASI DETAYLARI!

Migros marketlerinde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kampanyası geçerli sayılacaktır. Migros çay ürünlerinde yaptığı kampanyayı kısa bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşım ile birlikte 14 Nisan tarihinde indirimin geçerli olacağını ve detaylarını paylaştı.

Montelilere özel olarak başlatılan kampanya ile birlikte Çaykur Filiz Çayı (500g) 46,95 TL yerine sadece 18 TL karışlığında satışa sunuluyor. İndirimli çay kampanyası sadece Migros mağazaları ve Migros uygulamasında yer aldığı notu da detaylarda belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN