Cebinde 2 bin TL'si olana konut müjdesi! TOKİ 1+1, 2+1, 3+1 satışları başladı: Yılın son fırsatı

Cebinde 2 bin TL'si olana konut müjdesi! TOKİ 1+1, 2+1, 3+1 satışları başladı: Yılın son fırsatı

Uygun fiyatla kendi evinin sahibi olmak isteyenler için güzel haber! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı faaliyetlerini sürdüren TOKİ, yeni konut projesini başlattı. İşte, TOKİ projesinin detayları...

Kendi evini alarak kafası rahat bir şekilde yaşam sürmek isteyenlerin imdadına yetişen TOKİ, uygun fiyatlı konutlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde o ilimiz için harekete geçen TOKİ, başvuruları 4 Eylül'de başlayacak olan projesini duyurdu...

ERZURUM'A YENİ KONUTLAR

TOKİ tarafından Erzurum Aşkale ilçesi için başlatılan yeni proje kapsamında 3+1 olacak şekilde toplam 10 konut yapılacak.

4 Eylül'de başlayıp 8 Eylül'de son bulacak başvurular için talep edilen ücret ise 2.000 TL olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler bu ücreti Ziraat Bankası'na yatıracak.

Konutların satışı için kura çekilişi ise 14 Eylül 2023'te yapılacak. Yapılan kura sonucunda konut alma hayali kuranlar hayaline kavuşacak.

ct-h-5-2.jpg

YÜZDE 25 PEŞİNAT SİSTEMİ

Erzurum'un Aşkale ilçesinde başlayacak olan TOKİ projesi kapsamındaki konut fiyatları 972.962 TL ile 1 milyon 115.349 TL arasında değişecek.

Yüzde 25 peşinat istenen konutların peşinat bedelleri ise 243.240-278.837 Tl arasında değişecek.

ct-h-5-1.jpg

180 AY VADE İMKANI

180 ay vade seçeneği sunulan projede, en az taksit miktarı 4.054 TL, en yüksek taksit miktarı ise 4.647 TL olarak belirlenmiştir.

TOKİ, Erzurum Aşkale projesiyle ev alma hayali olanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Siz de kendi evinizin sahibi olmak istiyorsanız, başvuru tarihlerini kaçırmadan bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN