Çiftçiler dikkat hasat ücretleri belli oldu! Biçerdöver, saman balyalama, pamuk çapalama... Ziraat Odası duyurdu

Çiftçiler dikkat hasat ücretleri belli oldu! Biçerdöver, saman balyalama, pamuk çapalama... Ziraat Odası duyurdu

2024 yılı hasat süreci ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çiftçilerin yakından takip etti hasat ücretleri ile ilgili açıklama Ziraat Odası’ndan geldi.Biçerdöver, saman balyalama, pamuk çapalama ve daha birçok ödeme tutarı belli oldu. İşte tüm detaylar…

Didim Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısında bu yılki hasat dönemi ücret tarifeleri belirlendi. Ziraat Odası Başkanı Dr. Hilmi Yıldırım, her yıl hasat dönemi öncesinde belirlenen ücret tarifelerini işaret ederek bu fiyatların geçtiğimiz yıl ve çevre illerdeki odaların ücretleri baz alınarak belirlendiğini söyledi. İşte tüm detaylar…

ÜCRET TARİFELERİ BELLİ OLDU

Mayıs ayında bir araya gelen Didim Ziraat Odası, hasat dönemi öncesinde ücret tarifelerini belirledi. Ziraat Odası Başkanı Dr. Hilmi Yıldırım, bu yıl belirlenen fiyatları işaret ederek şu açıklamalarda bulundu:

ciftcilik.jpg

"Bu kapsamda biçerdöver fiyatı 230 TL, saman balyalama paket başı 20 TL, pamuk çapalama yevmiyesi ise (dayıbaşı ve nakliye hariç) 700 TL olarak belirlendi. Bunlar tavsiye olarak belirlenen ve ileride yaşanabilecek uzlaşmazlıklar için alınan kararlardır. Üreticilerimizin bu yıl bol ve bereketli bir dönem geçirmesini temenni ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN