Çiftçilere ve hemşirelere 870 bine sıfır araba! Beklenen kampanya geldi: Hem de kredi ve ücretsiz bakım desteği

Çiftçilere ve hemşirelere 870 bine sıfır araba! Beklenen kampanya geldi: Hem de kredi ve ücretsiz bakım desteği

Hem çiftçiler hem hemşireler bu habere çok sevinecek. 870 bin liraya sıfır araba imkanı duyanları heyecanlandırdı. Bir süredir beklenen kampanyanın detayları açıklandı. Üstelik kredi ve ücretsiz bakım desteği ile alıcıların karşısına çıkacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Dünyaca ünlü otomobil markası Renault, özel meslek gruplarını içeren bir kampanya ile otomobil gündemine bomba gibi düştü. Sevilen model yepyeni bir kampanya ile otomobil severlerin karşısına çıkarken ayriyeten farklı kampanyalarla çiftçileri ve hemşireleri sevindirecek.

Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Renault Mayıs 2024 kampanyası sonunda duyuruldu! Hem uygun fiyatlı Clio modeli hem de cazip finansman seçenekleriyle dikkat çeken kampanya, otomobil sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırıyor.

yeni-proje-13-001.jpg

CLİO 870 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA!

Renault'nun popüler modeli Clio, Mayıs ayı boyunca 870 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik 200 bin TL'ye kadar %0,99 faizli kredi fırsatı da sunan Renault, bütçe dostu bir seçenek arayanların yüzünü güldürüyor.

HEMŞİRELERE VE ÇİFTÇİLERE ÖZEL FIRSATLAR

Renault, sadece uygun fiyatlarla değil, aynı zamanda özel meslek gruplarına yönelik avantajlarla da dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında hemşireler ve çiftçiler, yeni satın alacakları tüm binek araç modellerinde dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim fırsatından yararlanabilecek.

yeni-proje-15-001.jpg

ÖTV MUAF AVANTAJLARI VE ONLİNE SATIŞTA ÜCRETSİZ BAKIM

Renault, ÖTV muafiyeti avantajlarının yanı sıra online satışlarda ücretsiz bakım hizmeti de sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Bu sayede hem uygun fiyatlı hem de güvenli bir şekilde otomobil sahibi olmak mümkün hale geliyor.

yeni-proje-14-001.jpg

DACİA'DA DA FIRSATLAR DEVAM EDİYOR

Renault'nun yanı sıra Dacia modellerinde de cazip kampanyalar devam ediyor. Farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun Dacia modelleri, Mayıs ayı boyunca özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN