Çiftçiye müjde verildi! Gübre, tohum ve yem desteği için düğmeye basıldı! O şehirde yaşayanlar hemen başvuru yapsın

Çiftçiye müjde verildi! Gübre, tohum ve yem desteği için düğmeye basıldı! O şehirde yaşayanlar hemen başvuru yapsın

Çiftçilere sağlanan destek ödemeleri Ocak ayında da devam ediyor. Hem bakanlık hem de belediyeler tarafından yapılan duyurular kapsamında ödeme detayları da netlik kazandı. O belediye 131.55 çiftçiye 410 milyon TL değerinde ödeme yapacak. İşte tüm detaylar…

2024 yılı ile birlikte tarım ve orman bakanlığı kapsamında yapılacak tarımsal destek ödemeleri için araştırmalar devam ediyor. Her hafta cuma günü hesaplara yatırılan ödemeler kapsamında Gaziantep belediyesi 331.055 çiftçiye ödeme yapılacağını duyurdu. Çiftçinin maddi yükünün azaltılması amacıyla gerçekleştirilen ödemeler belediyelerin resmi internet sayfası üzerinden ya da sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyurularla açıklanıyor. İşte tüm detaylar…

410 MİLYON TL ÖDEME YAPILACAK

Tarım ve orman bakanlığı 3 farklı başlık altında yapılan destek ödemesi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son rakamına göre ödemelerin yapılacağını duyurdu. Cuma günleri gerçekleştirilen ödemeler kapsamında Gaziantep belediyesi tarafından 131.55 Çiftçi 410 milyon TL değerinde gübre, tohum ve yem desteği sağlanacağı duyuruldu. Ödeme detayları belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuru ile açıklandı. Gaziantep belediyesi başta olmak üzere çiftçilerin yanında olan belediyeler hayvan yemleri gübre, tohum ve fidan desteği sağlamaya devam ediyor.

ciftci.jpg

FARKLI PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kapsamında farklı alanlarda tarıma destek projelerinin Hayata geçirileceği belirtildi. Tarıma destek kampanyası doğrultusunda çiftçinin yanında olduğunu belirten belediyeler resmi internet siteleri üzerinden duyurularına devam ediyor. 2023 yılında her hafta Cuma günü yatırılan ödemelerin 2024 yılında da Cuma günleri yapılması bekleniyor. Belediyelerin internet siteleri ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN