Dolar alacaklara İslam Memiş'ten uyarı! Para kazandıracak tüyoyu verdi

Dolar alacaklara İslam Memiş'ten uyarı! Para kazandıracak tüyoyu verdi

Dolar ne kadar olacak? Euro düşecek mi? gibi sorular merak konusu olurken Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara dikkat çeken bir uyarı geldi. Doları tavsiye etmeyen Memiş, bakın hangi yatırım aracına dikkat çekti?

Dolar euro dengesinde yaşanan değişimden sonra elinde TL olanlar hangi yatırım aracını seçeceklerini düşünmeye başladı. İslam Memiş, doların 20 yıl içerisinde dip seviyede olduğunu ifade ederek, yatırımcılara kar yaptıracak tüyoyu verdi.

3469922-810x458.jpg

FAİZ DÜŞERSE DOLAR ENDEKSİ GERİLER

Dünyada düzenin sistematik olarak değişim sürecine girdiği ifade eden İslam Memiş, bu sürecin sancılı geçeceğini belirtti. Faiz düşüşüne geçildiğinde dolar endeksinde gerileme yaşanabileceğini söyleyen Memiş, "Size dolar endeksinde 104-105'e geri çekilme olabilir, altın ons, gümüş ons hareketlilik olabilir uyarım vardı" dedi.

DOLAR MI ALINMALI EURO MU?

Elinde TL olanlara geçen günlerde borsayı öneren Memiş, dolara sıcak bakmadığını ifade etti. Doların 20 yılın zirvesinde olduğunu euronun is dip seviyede olduğuna dikkat çeken uzman isim bundan dolayı dipte olanın satın alınması gerektiğini ifade etti. Memiş, "Ben alırım altınımı, KKM'ye koyarım, aylık getirimi alırım, altınım zaten altın olarak duruyor. Haliyle kaybım olmayacak." diyerek yatırımcılara tüyo verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN