Dolar, altın, euro hepsinin pabucu dama atıldı! Kimsenin aklına gelmez: Yatırımcıların yeni para kaynağı bakın ne oldu?

Dolar, altın, euro hepsinin pabucu dama atıldı! Kimsenin aklına gelmez: Yatırımcıların yeni para kaynağı bakın ne oldu?

Dolar, altın, Euro hepsinin pabucu dama atıldı. Yatırımcıların yeni gözdesi kimsenin aklına gelmez. İşte, yatırımcıların almak için birbiriyle yarıştığı yeni gözdeleri…

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Yıllardır herkes özellikle altın, hisse, gayrimenkul ve döviz yatırımını tercih ederken, son zamanlarda yatırımcıların yöneldiği yatırım aracı herkesi şaşırttı.

BİRER İKİŞER ALIYORLAR

Ellerindeki parayı hızlı ve pratik olarak değerlendirmek isteyen vatandaşların yeni tercihi çakmaklar oldu. Çakmağın fiyatı kalitesine göre değişirken en uygunu 300-400 TL’den başlıyor. Bu da iki çakmağın yaklaşık bir gümüş fiyatı ettiğini gösteriyor.

zippo-satislari-1-001.jpg

Niksar’da yaşayan Fatih Sözen çakmakların artık yeni bir yatırım aracına dönüştüğünü ve fiyatlarının artacağını belirterek, “9 yıldır bu işi yapıyorum. Yaşanan enflasyon yükselişi ve serbest piyasa hareketliliği nedeniyle bütün ürünlerin fiyatında artış yaşanıyor. Fiyatı en çok artan ürün ise ürünleri oldu. Mesela bugün 70 80 liraya sattığımız çakmaktılar, 300 400 TL bandına yükseldi. Ocak’ta asgari ücrete zam gelecek olması ile birlikte eminim ki bu yükseliş sürecek, bütün ürünleri de bunun etkisini göreceğiz yani.

zippo-satislari-2-001.jpg

300 TL’lik bir çakmak 400 ila 500 TL kadar olacak. Bütün ürünlerde bunu yaşayacağız ve göreceğiz. Yani bugün 300 TL’ye aldıysak 350 TL’ye satabiliriz. Çakmak artık yeni bir yatırım aracı olabilir” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN