Dolar kurunda rekor tahmin geldi! İslam Memiş bu kez net konuştu: Dolar o tarihte 25 TL olacak!

Dolar kurunda rekor tahmin geldi! İslam Memiş bu kez net konuştu: Dolar o tarihte 25 TL olacak!

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar üzerine uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna dair tahminlerini duyurdu. Son günlerde artışa geçen dolar kurunda rekor tahmin geldi. Tahminlerinin yanı sıra tarih de paylaşan İslam Memiş, dolar kuruna dair sorulan sorulara cevap verdi. Peki dolar ne kadar olur? İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ DOLAR DEĞERLENDİRMESİ!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dolar kuruna dair açıklamalarda bulundu. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar üzerine açıklamalarda bulunan uzman isim doların artış ile güne başlamasının üzerine kapanışının 0,1 üzerinde 19,19'dan işlem gördüğünü belirtti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş geçtiğimiz süre içerisinde Türker Akıncı'nın Youtube kanalında konuk olarak yer aldı. Dolar kuruna dair kritik değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş seçim sonrası hakkında konuştu.

Seçim sonrasında dolar kurunun 24 TL ile 25 TL'yi görebileceğini belirterek getiri olarak bir karşılığının olmayacağını belirtti. Seçimlere sayılı günlerin kalmasıyla birlikte yatırımcılar uzman isimler tarafından yapılan açıklamalara dikkat çekti. Tahminlerini duyuran uzman isim İslam Memiş seçim sonrasını işaret ederek dolar tahminini paylaştı.

faiz-kararlarinin-etkiledigi-altin-yon-degistiriyor-islam-memis-ten-dolar-ve-altin-uyarisi-1-ekim-kritik-gun-275999275.jpg

DOLAR TAHMİNİ GELDİ

Dolar kuruna dair tahminlerini duyuran İslam Memiş 2022 Aralık ayında 2023 için analiz yaparken yaz ayı için yaptığı dolar tahminini yeniden hatırlattı. 2022 Aralık ayında yaptığı tahmin ile birlikte 2023 yılı yaz ayı dolar kuru için 24 TL ile 25 TL tahmini yapmıştı. Dolar kuru günümüzde kapalı çarşı ve bankalarda 19,40 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Dolar kurunun 20 lira seviyesini aşmasıyla birlikte başka seviyelerin konuşulacağına dikkat çeken uzman isim yatırımcılara seslendi. Euro ve sterlin hakkında da kritik detaylara değinen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tek tek açıkladı. Euro ve Sterlin paraliterelerin daha cazip durduğunun altını çizdi.

islam-memis-gram-altinin-kac-liraya-cikacagini-acikladi-oo9g.webp

DOLAR KURUNDA KÖTÜ HABER!

Dolar kuruna dair yaptığı 25 liralık öngörüye dair detayları paylaştı. Dolar kurunun seçimden sonra 25 lirayı göreceğini belirten uzman isim kötü haberi verdi. Dolar kuru 25 TL'ye yükselse bile kazandırmayacağının altı çizildi. Dolar kurunun boş kalması durumunda ise Euro ve Sterlin yatırımının daha mantıklı olacağına dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN