Dolar kurunda son düzlük! İslam Memiş taban rakamlarını paylaştı: Elinde doları olan hemen bunu yapsın

Dolar kurunda son düzlük! İslam Memiş taban rakamlarını paylaştı: Elinde doları olan hemen bunu yapsın

Dolar kurundaki son yükselişlerden sonra üst üste uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar kuruna dair değerlendirmelerini takipçileriyle paylaştı. Piyasaya dair değerlendirmelerinde ise yatırımcılarını endişelendiren gündemi paylaştı. Peki dolar kurundaki sürpriz açıklamada nelere değindi? İşte tüm detaylar...

FİNANS UZMANINDAN KRİTİK DEĞERLENDİRME

Türkiye'de yapılan seçimlerden sonra dolar/TL kuru üzerinde dalgalanmalar devam ediyor. Piyasadaki hareketliliğe dair açıklamalarda bulunan uzman isimler arasında İslam Memiş'te yer aldı. Dolar kurunun 23 TL seviyelerini aşmasıyla birlikte finans uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara dikkat çeken uyarılar paylaşıldı.

Dolar kurunun bu seviyelere yeniden yükseleceğini belirten uzman isim birikim yapan yatırımcılara dair kritik detaylardan bahsederek merak edilenleri cevapladı. Yatırımcıların gözünü kulağını diktiği uzman isim İslam Memiş, kurda hızlı yükselişin yaşandığını belirtti.

Doların 23 TL'ye yükseldiği dönemlerde İslam Memiş, elinde doları olanlara seslenerek çalışma yapması gerektiğini ifade etti. Doların düşüş yaşayacağı bir dönemin geleceğini belirterek uyarılarına devam etti.

islam-memis-ni4n-cover.webp

YATIRIMCILAR DİKKAT ETSİN

Hükümet tarafından güncellenen kabine ile birlikte piyasalardaki dalgalanmalar hız kazandı. Piyasadaki yükselişler uzman isimlerce gözlemlenerek yorumlanıyor. Döviz kuru seçim sonrasında rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken euro ve dolar yatırımcıları ne yapacağını bilemez oldu.

Euro kurunun 25 TL'ye yükselmesi ve dolar kurunun 23 TL'ye yükselmesiyle birlikte yükselişlerin daha ne kadar devam edeceği merak konusu oldu. İslam Memiş, yükseliş döneminin sona erdiğinin altını çizdi.

dolar-10-lira-olacak-diyenlere-cevap-geldi-islam-memis-resmen-tarih-verdi-9100.webp

DOLAR KURUNDA DÜŞÜŞ ÖNGÖRÜSÜ

İslam Memiş tarafından yapılan piyasa değerlendirmesiyle birlikte yatırımcıların dikkatini çekti. İslam Memiş açıklamasında sağlıklı düşüşlerin yaşanması gerektiğini belirterek, "Doların 22 TL seviyesinin altına gerileyebileceği" ifadeleriyle açıklamalarda bulundu.

Fakat finansal piyasalarda dolar kurunun değerinde faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini ifade ederek, tahminler her zaman kesin sonuçlar vermeyeceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN