Dolar uzmanı Selçuk Geçer bu sefer korkuttu! Öyle bir açıklama yaptı ki... Asıl fırtına o zaman kopacak...

Dolar uzmanı Selçuk Geçer bu sefer korkuttu! Öyle bir açıklama yaptı ki... Asıl fırtına o zaman kopacak...

Merkez Bankası tarafından yapılan son açıklamada enflasyon oranı tahminleri yükseldi. Ekonomist Selçuk Geçer ise bu açıklamanın hemen ardından dolar paylaşımı yaparak FED toplantısına dikkat çekti. Geçer, herkesi dolar fırtınasına karşı uyardı. İşte, Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Dünya geneli ekonomi piyasaları, ABD Merkez Bankası tarafından açıklanacak politikaya dikkat kesildi. Dolar uzmanı Selçuk Geçer, döviz piyasasında fırtınaya neden olacak gelişmeye dikkat çekti. Sosyal medyadan önemli açıklamalara imza atan Geçer, FED'in yapacağı faiz puanı artırımını 75 puan bazında tahmin ederken, bu artışın piyasalara olan etkisine de dikkat çekti.

"YORUM YOK"

Selçuk Geçer, piyasayı kasıp kavuracak asıl gelişmeyi şu sözlerle açıkladı:

"Ahan da buraya yazıyorum. FED 75 baz puan faiz arttıracak. Ama piyasa bu faizden etkilenmeyecek. Asıl fırtına Powell konuşurken kopacak... Şahin söylem ortalığı kırıp geçirecek !!!"

 selçuk geçer dolar tahmini

Merkez Bankası tarafından bugün açıklanan enflasyon tahminlerine de değinen geçer, "TCMB Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 65,2'ye yükseltti. YORUM YOK" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN