Dolar ve euro nisan ayına nasıl başladı?

Dolar ve euro nisan ayına nasıl başladı?

Döviz kurları, nisan ayının ilk gününe yatay başladı. Dolar/TL, 14,67'den işlem görürken euro/TL ise 16,25 civarında değerleniyor.

Mart ayını yüzde 5'in üzerinde yükselişlerle kapatan döviz kurları, nisan ayının ilk gününe yatay başladı. Dolar/TL, 14,67'den işlem görürken euro/TL ise 16,25 civarında.

Petrol fiyatları dünkü sert düşüşün ardından bugün 105 doların hemen altında sakin bir seyir izliyor. Spot altın ons fiyatı da 1.937 dolar seviyesinde yatay.

Yurt içinde ayın ilk günü İSO PMI ve İstanbul enflasyonu takip edilecek, Standard and Poors'un (S&P) olası Türkiye raporu da takvimde yer alıyor. Yurt dışında imalat sektörü PMI verileri, Euro Bölgesi öncü enflasyon rakamları ile ABD işgücü yakından takip edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN