Dolar zirveye olta attı! Ünlü ekonomist dolar borcu olanları uyardı: O seviye ve tarih geliyor!

Dolar zirveye olta attı! Ünlü ekonomist dolar borcu olanları uyardı: O seviye ve tarih geliyor!

Dolar piyasasında heyecanlı bekleyiş devam ederken fiyatlarında hızla yükseleceği beklentisi her geçen gün artıyor. Döviz kurları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Alaattin Aktaş, dolar fiyatlarının hızlı yükseleceğini işaret etti. İşte Alaattin Aktaş'ın dolar açıklamaları…

Dolar piyasalarındaki anlık süreç yatırımcılar tarafından takip edilirken piyasanın nasıl bir yol izleyeceği ise bilinmezlik içerisinde. Yatırımcılar uzman isimlerden gelecek yeni yorumları merak ederken dolar ile ilgili yeni gelişmelerde yaşanıyor. Dolar tahminleri ile sık sık gündemde yer alan uzman isim Alaattin Aktaş, doların hızlı bir yükseliş yaşayacağını aktardı. Dolarda yaşanacak ani yükselişlerin bir sonu olmayacağını ifade eden uzman isim, “Tutabilene aşk olsun” yorumda bulundu. İşte Alaattin Aktaş'ın dolar açıklamaları…


DOLARIN DÖNÜŞÜ SERT OLACAK

Dolar fiyatlarında görülen hareketlilik hız kesmeden devam ederken fiyatlarında 19'un üzerine çıktığı görülmektedir. Fiyatların yıl sonuna kadar artışına devam edeceğini belirten Alaattin Aktaş, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. Dolar hakkında iddialı yorumlarda bulunan Aktaş, “Dolar öyle bir yükselişe geçecek ki inanayamayacaksınız, zehirli ok fırlatıldı!” yorumlarında bulundu. Elinde dolar bulunan vatandaşların beklemede olması gerektiğini ifade eden uzman isim, şimdiden 19 TL seviyesine ulaşan dolar fiyatlarının yıl sonunda rekor seviyelere çıkacağını belirtti.
dolarlar.jpg
Döviz kurlarındaki anlık değişimler yatırımcıların aklını karıştırırken uzman isimlerden gelen tahminler de daha net bir tahmin sunuyor. Piyasa tahminleri ile nokta atışı yapan analistlerin de söyledikleri bir bir çıkıyor. Dolar piyasasının önemli isimleri arasında yer alan Alaattin Aktaş yatırımcıları ilgilendiren önemli bir uyarıda bulundu. Dolar fiyatlarında görülen artışın ardı arkası kesilmeyecek diyen Aktaş, yıl sonuna kadar daha yüksek rakamların görülebileceğinin altını çizdi.

YILSONUNDA DAHA ÇOK YÜKSELECEK

Dolar piyasasındaki yatırımcılar dolar fiyatlarındaki akıbeti öğrenmek için araştırmalarını hızlandırdı. Kar etmek isteyen birçok kişi yeni yatırım araçlarını araştırırken uzman isimlerden gelen yorumlar da merak ediliyor.

dolar-ne-oldu.jpg

Dolar fiyatlarında görülen gidişatın ne olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alırken Aktaş, dolar uzmanlarının da tam anlamıyla durumu kesinleştiremeyeceğinin altını çizdi. Bu nedenle yapılan yorumların sadece bir öngörü olduğunu belirten Aktaş, dolar fiyatlarının yıl sonuna kadar daha da yükselebileceğini ancak durumun kesin olmadığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN