Dolara tsunami etkisi! Selçuk Geçer'den bedel ödetecek uyarı! Kötü günler yolda

Dolara tsunami etkisi! Selçuk Geçer'den bedel ödetecek uyarı! Kötü günler yolda

Selçuk Geçer'den 'Kötü günler yolda' uyarısı geldi. Avrupa ve Amerika'da yaşanan finansal sorunların bedelinin Türkiye'ye ağır bedel ödeteceğini söyleyen Geçer, dolar kuru için korkunç açıklamayı yaptı.

Türkiye ekonomisinin her geçen zaman daha da sarpa sardığını ifade eden Selçuk Geçer, doların yükselmemesi için hala baskı yapıldığını vurguladı. Geçer, ciddi risklere dikkat çekti. Dolar kuru hakkında ise Selçuk Geçer'den tsunami uyarısı geldi.

dolarcik.jpg

"KÖTÜ GÜNLER YOLDA" UYARISI

"Bizi çok daha kötü günler bekliyor. Kur Korumalı Sistem ola ki kapatılırsa, Kur Korumalı'daki Türk Liraları dolar talep edecek ve bu da dolar kuru üzerinde ciddi kırılma yaşatabilir. Bir sene sonra başımıza büyük işler açabilir"

"TÜRKİYE BEDELİNİ AĞIR ÖDECEYEK"

"FED'in eli faiz açısından güçleniyor. Hala piyasa canlılığını koruyorsa FED' faizleri artıracak. Başta bunun bedelini Türkiye ödeyecek. Bütün para Amerika'ya akacak. Avrupa sıkılaşıyor, Amerika sıkılaşıyor. Ticaretle ilgili büyük problem var. Türkiye'de ihracat bozluyor. Ve maliyetin yüksek olması. Dış ticaret açığı büyüyecek."

"TÜRKİYE'DE OLAĞANÜSTÜ KAÇIŞ VAR"

"Bunlara rağmen dolar ve euro neden 18'lerde kalıyor? Birileri ucuzdan dolar toplayıp kaçmaya çalışıyorlar. Türkiye'den olağanüstü bir kaçış var. Bizim korkunç bir makro ekonomiler sıkıntımız var. Yabancılar kaçıyor, enflasyon artıyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN