Dolarcılara kötü altıncılara müjdeli haber! İslam Memiş'ten dengenizi bozacak tarih! Hemen kurtulun

Dolarcılara kötü altıncılara müjdeli haber! İslam Memiş'ten dengenizi bozacak tarih! Hemen kurtulun

İslam Memiş'ten dolar ve altın fiyatları için ciddi uyarılar geldi. Yeni seviyeleri veren Memiş, dolar konusunda yatırımcıyı şaşırtan bir yorum yaptı. Doların yatırım aracı olmadığını dile getiren Memiş, bakın neler söyledi?

Dolar 19 lira seviyesine dayanırken yatırımcı da elindekiler için uygun al-sat tarihi kollayama başladı. Piyasa Uzmanı Memiş'ten ise şaşırtan dolar yorumu geldi. Dolardan uzak kalınması gerektiğini ifade eden Memiş, düşüşe geçen gram altının alım fırsatı olarak değerlendirdi. Peki fiziki altın fiyatları ne kadar olacak? Dolar düşecek mi? İşte merak edilenler.

altin-dolar.jpg

MEMİŞ'TEN DOLAR UYARISI

Döviz yatırımı yapanlar Euro ve dolara yönelirken, Dolar/Euro arasındaki makas aralığı da genişlemeye başladı. Piyasalarda faiz kararları sonrası dengeler değişti. Peki yatırımcı nereye yatırım yapmalı? İslam Memiş, dolar alanlar için 'Yatırıma aracı' değildir diyerek uzak durulması gerektiğini söyledi.

altin-aa-1553624.jpg

GRAM ALTIN İÇİN TARİH VERDİ

984 lira seviyesine kadar gerileyen gram altın içinse Memiş'ten sevindiren haber geldi. 2023 yılı için düğün yapacakların altına yönelmesi gerektiğini ifade eden Memiş, alım fırsatı olarak değerlendirdi. Memiş, gram altının 2-3 hafta sonra bin lira üzerine tekrardan çıkacağını da sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN