Dolarda 19 liraya ramak kaldı! Selçuk Geçer'den satış yapanlara uyarı! Büyük kaybedeceksiniz

Dolarda 19 liraya ramak kaldı! Selçuk Geçer'den satış yapanlara uyarı! Büyük kaybedeceksiniz

Piyasa değerlendirmeleriyle bilinen Ekonomist Selçuk Geçer'den 19 liraya yaklaşan dolar kuru için çarpıcı bir yorum geldi. Yıl sonunda doların göreceği seviyeyi veren Geçer, satış yapan yatırımcıları uyardı.

Her değerlendirmesiyle yatırımcıyı korkutan Selçuk Geçer'den yine bomba yorumlar geldi. Dolara kuruna ilişkin çarpıcı bir seviye verdi. Yıl sonunda doların göreceği veren Geçer bakın neler söyledi?

116911674-gettyimages-1230663792.jpg

SELÇEK GEÇER'DEN YIL SONU DOLAR TAHMİNİ

Dolar kuru için geçen aylarda 60 lira seviyelerini gösteren Selçuk Geçer, yanlış politikaların sonucunun 1994 krizine neden olabileceğini de sözlerine eklemişti. Yüksek tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken Geçer, 19 liraya yaklaşan dolar kuru için Kasım ayında bu seviyeyi yakalayacağını belirtti.

DOLAR SATANLARI UYARDI

Yıl sonu tahmini de yapan Selçuk Geçer, doların 20 lirayı aşacağını ifade ederek elinde dolar olanları uyardı. Satışlar için uyaran Geçer, yatırımcı için "Dikkat" diyerek ikaz etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN