Dolarda şaşırtan ivme: Aşağı yönlü hareket ediyor

Dolarda şaşırtan ivme: Aşağı yönlü hareket ediyor

Piyasalarda oynaklık devam ederken dolar/TL, güne aşağı yönlü hareket ederek 18,6156 seviyesinden başladı. Uzun süredir dolar karşısında eriyen euro ise son zamanlardaki yükselişini sürdürerek yeni haftaya 18,3057 seviyesinden başladı.

Ekonominin zayıflamasıyla paralel olarak döviz kurunda da TL'nin gitgitde değer kaybetmesiyle vatandaşın gözü piyasalardan ayrılmıyor. Uzun süredir yükselişte olan dolar/TL, haftanın dördüncü iş gününde de gücünü korusa da daha stabil seyrediyor. Euro ise, aylar süren değer kaybının ardından geçtiği yükselişe devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, perşembe gününe aşağı ivmeli hareketle 18,6156 seviyesinden başladı. Para birimi, bir önceki kapanışını ise 18,6169 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Uzun süre gittikçe değer kaybeden euro, son haftalarda yeniden güçlenmeye başladı. Önceki kapanışını 18,2931 seviyesinden yapan euro/TL, salı gününe 18,3057 seviyesinden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN