Doları bırakın ona yatırım yapın! Ünlü milyarder zengin olmanın formülünü açıkladı: Yatırımını buna yapan köşelik olacak

Doları bırakın ona yatırım yapın! Ünlü milyarder zengin olmanın formülünü açıkladı: Yatırımını buna yapan köşelik olacak

Dünyaca ünlü milyarderden yatırımcılara çok önemli tavsiyeler geldi. Zengin olmanın formülünü açıklayan ünlü milyarder, “doları bırakın ona yatırım yapın” diyerek dikkat çekici açıklamalar yaptı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü milyarder Robert Kiyosaki, 2023 senesinde yatırım konusuna ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kiyosaki, altın değerindeki fırsatları sıralarken, “Bir imparatorluğun sonundayız. Bütün imparatorluklar daima sona erer” ifadeleri kullandı. “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabı ile geniş kitlelere erişen ünlü isim ABD finans sisteminin çökeceğini öne sürdü.

“İMPARATORLUKLAR HER ZAMAN SONA ERER”

Kiyosaki, sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda kendisine sorulan “para sistemi hileli mi?” sorusuna yanıt olarak, "Şu anda bir imparatorluğun sonundayız. Bu son, bir dönemin de sonu ve tüm imparatorluklar her zaman sona erer” dedi.

yeni-proje-20.jpg

DOLARI BIRAKIN ONA YATIRIM YAPIN

En Son Haber'de yer alan habere göre, ünlü milyarder, ABD’nin 1964 senesinde para merkezli bir sisteme geçiş yaparak ülkenin çöküşüne giden yoldaki ilk adımı attığını ileri sürdü. Ayrıca yatırımcılara okur yazarlık konusunda uyarı yapan Kiyosaki, riskli durumlarla karşılaşmamak adına dikkatli adımlar atılması gerektiğini söyledi.

yeni-proje-21.jpg

Ekonomide bir kıyametin yaşanacağını lakin bu tarihi kestiremediği söyleyen ünlü isim, şu dönemde ekonomik açıdan esnek olmanın önemli olduğunu söyledi. Öte yandan geleneksel ekonomik tavsiyelere uyanların sıkıntılı dönemler yaşayacağını söylerken, borçla servet yaratmanın itici bir güç olduğuna dikkati çekti.

Yeni ekonomik krizlerin kapıda olduğunu ileri süren Kiyosaki, Çin’deki yükselişin ABD için potansiyel bir tehlike oluşturduğunu ifade etti. Ayrıca yatırımcıların altın ve gümüş gibi değerli metallere öncelik vermesi gerektiğini ve bunlara yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN