Dolarla işi olanlar yandı! Selçuk Geçer 40 TL için tarih verdi herkesi korku sardı

Dolarla işi olanlar yandı! Selçuk Geçer 40 TL için tarih verdi herkesi korku sardı

Döviz kurunda son zamanlarda yaşanan dalgalanmalar yatırımcıların endişelenmesine neden olurken ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den yeni tahminler geldi. Geçer, dolar kurunda önemli bir yükseliş olacağını tarih vererek açıkladı. İşte detaylar…

Ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni bir dolar tahmini ile gündeme geldi. Geçer, hem tarih verdi hem de yeni rakamı paylaştı.

Dolardaki gidişata ilişkin yeni bir açıklamada bulunan Geçer, doların önümüzdeki günlerde oldukça yükseleceğini ve o tarihlere önem gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Geçer’in açıklamalarına göre dolar, önümüzdeki günlerde 30 TL’yi görecek. Sadece doların ne kadar olacağını değil aynı zamanda hangi tarihte yükseleceğini de belirten Geçer, ağustos ayının ortalarında dolardaki seviyenin 30 TL’yi göreceğini açıkladı.

Doların bu seviyede kalmayacağını dile getiren Geçer, yılbaşında ise kurun 40 TL’ye çıkmasını beklediğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN