Düşük bütçeli büyük fırsat! 400 bin TL’den az ödeyerek araç sahibi olabilirsiniz! Rakiplerinin gözü onun üzerinde

Düşük bütçeli büyük fırsat! 400 bin TL’den az ödeyerek araç sahibi olabilirsiniz! Rakiplerinin gözü onun üzerinde

Kısıtlı bütçesi bulunan kişiler uygun fiyatlı araç listeleri oluşturmaya başladı. 400 bin TL'nin altında satışa sunulan o araç rakiplerini de korkutuyor. Citroen herkesin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Hem uygun fiyatlı hem de çok kullanışlı. İşte tüm özellikleri…

Fransa'nın otomobil devi Citroen, uygun fiyatlı araçlarıyla da tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Özellikle elektrikli araç segmentinde devrim yaratan Citroen uygun fiyatlı bütçe dostu aracı Citroen Ami ile piyasanın altını üstüne getiriyor Her geçen gün daha da popüler bir hale gelen Ami, geçtiğimiz ay 369.000 TL'lik fiyatıyla piyasada yer aldı. Aralık ayı ile birlikte tüm sektördeki araç fiyatları da tek tek değişmeye başladı. Fiyatında yapılan güncellemeye rağmen rakiplerine göre hala uygun fiyatlı olan Citroën Ami, aralık ayı fiyatı da merak ediliyor. İşte tüm detaylar…

CİTROEN AMİ FİYATI NE KADAR?

2023 yılı Kasım ayı içerisinde 369.000 TL'den satışa çıkarılan Citroen Ami, geçtiğimiz ay talep patlaması yaşadı. Piyasada popülerliğini koruyan araç Aralık ayı ile birlikte fiyat listesinde güncellemeye gitti. Fiyatında 10.000 TL'lik bir artış olurken güncel fiyatı da 379.000 TL olarak belirtildi.

citroen-ami-1.jpg

CİTROEN AMİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Sürücülere sunduğu ekonomik bir sürüşün yanı sıra çevre dostu olan Ami, maksimum 45 km/s hıza ulaşabilmektedir. Şehir içi kullanım için tasarlanan aracın menzili ise 75 km olarak belirtiliyor. Kısa mesafelerde oldukça etkili bir araç olarak karşımıza çıkan Ami, güvenlik özelliklerinin de sınırlı olması nedeniyle otobana çıkamamaktadır.

citroen-ami.jpg

5,5 kWh batarya kapasitesi bulunan ve 3 saat içerisinde tam şarj olabilme fırsatı sunan Ami, iki koltuklu ve tek kapılı yapısıyla dikkat çekiyor. Yalnızca sürücünün kolaylıkla araca binip inmesine imkan tanıyan araçta diğer yolcuların inip binmesi de biraz zorlu olmaktadır.

Fiyatındaki güncellemeye rağmen hala uygun fiyatlı araçlar arasında yer alan Citroen Ami, hem çevreci oluşu hem de ekonomik yapısıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Şehir içi ulaşım ihtiyaçlarına uygunluğu ile birlikte bütçe dostu bir çözüm olarak görülen Ami, araç teknolojisinin yanı sıra geniş kitleleri hitap etmesi ile birlikte ulaşımı da kolay bir hale getirmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN